Kolmistaan

Esikoisen kynästä - asiaa äidistä ja mummosta

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Kysyin esikoiselta, haluaisiko hän kirjoittaa äitienpäiväpostauksen. 10min päästä mun puhelimeen kilahti tällainen juttu:

Mun rakkaat supernaiset

Äiti on mun esikuva, jota rakastan maailman eniten. Äiti ja mä ollaan koettu yhdessä niin paljon juttuja, parhaita niistä on ollut yhteiset hotelliyöt ja junamatkat. Vaikka mä ja äiti joskus riidelläänkin niin riita kyllä laantuu aika nopeasti. Mä ja äiti molemmat ollaan pippurisia ja tempperamenttisia persoonia, joka kyllä yhdistää meitä, me uskalletaan kertoa mielipiteemme ja ollaan rohkeasti aina oman mielipiteen puolella. Kolmas asia, joka yhdistää meitä on, että molemmat rakastaa kirjoittamista ja muotia. Me katsotaan aina yhdessä Gilmoren tyttöjä ja se on parasta! Äiti on Lorelai ja mä oon Rory (tietäjät tietää). Äiti on paras tyyppi mun elämässä ja me tullaan aina olemaan tiimi, mä rakastan sua äiti, hyvää äitienpäivää <3

Mummo on mun rakas isoäiti, jota mä rakastan maailman eniten. Aina aamulla, kun soitan mummolle mummo vastaa, se on vähän niinkuin perinne, soitan mummolle 7.53 ja puhun, kun kävelen kouluun. Me molemmat rakastetaan kissoja ja mummo on ihan kissahullu! Mummo rakastaa lukea ja niin minäkin, mummo ostaa mulle aina kivoja kirjoja. Mummo on käsityöihminen ja mä tykkään joistain käsitöistä, paitsi saumurin käytöstä! Mummolla on hirveästi tuttuja täällä Hankasalmella ja aina, kun mennään kauppaan niin se jää juttelemaan jollekin sen vanhalle kaverille. Kiitos mummo, että oot mun mummo ja rakastan sua tosi paljon <3

-F-

Lue myös

X