Kolmistaan

Perjantain asu - yöpuku, juhla-asu ja rantalook samassa vaatteessa

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu: Shangri Dress ja Dawn Trousers .Tuotteet saatu

Merkki: R/H

Hankintapaikka: PR-lähetys, suoraan R/H:lta. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Esikoinen oli sitä mieltä, että tämä asu on yöpuku. Mä taas ajattelen, että kimono ja väljät pöksyt käy juhlista arkeen. Mä voisin vetää nimittäin tämän asun uikkarin päälle, kun menen rannalle. Mutta toisaalta vaikka isojen korvisten, kauniiden sandaalien ja hyvin laitettujen hiusten kanssa hyvinkin juhlaviin juhliin.

Sen lisäksi, että asua voi pitää yhdessä, toimivat osaset kivasti eroteltuinakin. Kimono käy yksistään mekoksi, kun sen sitoo kiinni. Kesällä avonaisena kimono voi toimittaa takin virkaa vaikkapa topin ja farkkujen kanssa. Pöksyt taas sopii neuleen tai t-paidan kanssa sellaisenaan. 

Hankinnan kannattavuus: Mulla on joku JÄTTIMÄINEN fiksaatio näihin samaa kuosia oleviin ylä- ja alaosiin. Olen ehtinyt pitää tätä asua kevään aikana jo useasti, joten uskon, että tämä asu on kiipperi. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

X