Kolmistaan

Viikonloppu mökillä

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Kesä on kesä, vaikka vettä sataisi. Oltiin sovittu ystävien kanssa kuukausia sitten, että mentäisiin mun vanhempien mökille tänä viikonloppuna. Sää oli pääosin todella sateinen ja hyttysiä oli PALJON, mutta niinpä vaan saatiin aikaiseksi kiva viikonloppu. Uitiin, kalastettiin, syötiin hyvin ja saunottiin. Oli ihanaa olla yhdessä ja viettää kiireetöntä aikaa.

Vaikka en ole koskaan pelännyt liikkua kaksosten kanssa, en edes yksin, olen viime aikoina huomannut, että haaveilen nykyisin enemmän pienistä ja isoista reissuista kuin ennen. Se johtuu varmasti siitä, että  niiden toteuttaminen ei vaadi enää aivan niin paljon hommia kuin aikaisemmin. Tällä mökkireissulla jopa pakkasin kaikki kamppeet tuntia ennen lähtöä.  On ihan supervapauttavaa, ettei jokaisen liikkeen tekeminen vaadi enää päivien tai tuntien taustatyötä, kuten pienten tyttöjen vauva-aikaan.

Mökkeilystä innostuneena me taidetaan suunnata juhannukseksi A:n perheen mökille, ja heinäkuun alussa takaisin Hankasalmelle. Purjehtiminenkin alkaa kiinnostaa ensimmäisen kerran kaksosten syntymän jälkeen. Vielä kun saisi nuo perhanan sääsket/itikat/hönniäiset pois, olisi mökkeily huomattavasti mukavampaa. Lapset on varsinkin aivan tosi ikävännäköisillä paukamilla.

-Karoliina-

X