Kolmistaan

Pelkkää lovee. Perjantain asu.

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

 

//* saatu tuote

Asu: mekko, korvakorut ja korkosandaalit  

Merkki: Senni-mekko, Vimma* // kengät, Swedish Hasbeens // korvakorut Makraleena 

Hankintapaikka: mekon olen saanut Vimmalta pr-lähetyksenä // kengät ostin SH:n Outlet-osiosta // korvakorut tilasin omien väritoiveiden mukaan Makraleenan nettikaupasta

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Mekko toimittaa mulle hellemekon ja hellejuhlamekon virkaa, koska sukkahousuja en ehkä osaisi pukea tällaisen ohuen puuvillamekon alle. Toisin sanoen mekko tuskin tulee käyttöön talvella. Tosin mekon (liina?) lyhyt helma kyllä mahdollistaa sen, että sitä voi pitää myös tunikana. Leveälahkeiset farkut sopisi täydellisesti mun mielestä mekon kanssa arkiseen käyttöön.  // Puusandaalit on mulle puhtaasti juhlakenkämalli. Olen pitänyt niitä useaan otteeseen tänä kesänä juhlissa, ja samoilla linjoilla mennään jatkossakin. // Mä tykkään vaihdella korvakoruja asujen mukaan, mutta usein unohdan vaihtaa niitä. Tai vähintään unohdan vaihtaa takaisin toiset. Makraleenan korvikset käy arkeen ja juhlaan. 

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan Vimman Love-kuosia kaikissa malleissa ja väreissä. Mulla on Lovella tämän lisäksi neule ja Harri-haalari. Mekon leikkaus ja olkalinja on mulle täydelliset, mutta hitsi kun kangasta olisi ollut helmassa 5cm enemmän. Lyhehkön helman vuoksi arvosana on ⅘. // Puukorkkarit on todistanut jo alkukesän aikana, että ne oli loistava ostos. En jaksa juuri seistä koroilla, mutta Swedish Hasbeensit on poikkeus. // Ostin korvakorut varta vasten erääseen toiseen mekkoon, mutta yllärikseni ne käy suureen osaan mun vaatekaapin vaatteita. Varsinkin, jos yhdistän ne asuun näiden kenkien kanssa. Ostos oli siis onnistunut. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

X