Kolmistaan

Puuteripinkki kokoasu. Perjantain asu.

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

//*-merkillä saadut tuotteet

Asu: takki, huppari, kollarihousut ja lenkkarit

Merkki: Misty Rosetakki, CARROT-housut ja PIVOT-huppari, Papu Design* // kengät Nike 

Hankintapaikka: takin sain Papulta syksyllä 2021, kollarihousut ja hupparin keväällä 2022. Kengät olen tilannut Zalandosta. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Takkia olen pitänyt liki ympäri vuoden. Kesällä, kylmillä keleillä, se menee juuri näin auki käytettynä. Talvella olen pukenut takin alle merinokerroksia tai ohuen untuvatakin. // College-asu on mielestäni supermonikäyttöinen. Mä olen hengaillut tällä kotona, matkustanut junassa ja käynyt jopa työlounaalla. Asu on niin siisti, väri kaunis ja kangas laadukas, että se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. // Halusin aikanaan kokomusta lenkkarit, jotta ne käy kaiken kanssa. Ja niinhän ne käykin. Kollareista mekkoasuun ja farkuista trikoisiin. 

Hankinnan kannattavuus: Takki on todistanut vajaassa vuodessa, kuinka loistava vaate se onkaan. Luulin, että tuollainen “kylpytakin vyö” ei ole mun juttu, ja että pitäisin aivan vyötä sitomatta, mutta vyöllä saa takkiin kivasti muotoa, mikä taas joihinkin asukokonaisuuksiin sopii paremmin kuin over size -henki. // Mä olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen, joten kollariasu on tietysti kannattava hankinta. Mä itse asiassa toivoisin, että tätä samaa väriä ja materiaalia olisi myös löysät shortsit ja t-paita, jolloin kombosta saisi kesän reissuille kaikki ne kauniit yhdistelmät, mitä säällä kuin säällä tarvitsee. Kuuletteko Papu, sellaista sitten, eikö? Plussaa muuten näiden housujen leikkauksesta. // Niken lenkkarit on taivaalliset jalassa, ja väri tosiaan sopii kaikkeen, joten pidän näitä aivan joka viikko. Ostin kengät puolitoista vuotta sitten.  Jostakin syystä silti välillä häiriinnyn näiden lenkkareiden mallista. Kärki on liian suippo mun makuun, vaikkakin sama malli toimii mun toisissa, värikkäämmissä Nikeissä, enkä koskaan kiinnitä silloin huomiota kärjen malliin. 

-Karoliina-

X