Kolmistaan

Uhana-mekko second hand -löytönä. Perjantain asu.

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Asu: mekko ja sandaalit 

Merkki: mekko Uhana Design // sandaalit Swedish Hasbeens 

Hankintapaikka: mekko second handina Oldiesta // sandaalit Swedish Hasbeensin nettikaupan outlet-osiosta

Käyttöönottotoimenpiteet: Mekko oli alun perinkin liian pitkä minulle yläosasta. Toisin sanoen  vyötäröosan sauma tuli liian alas. Mulla on  pienet rinnat ja todella lyhyt olkapään ja rintojen välinen suhde, joka tekee tämän ongelman todella usein mekkojen leikkauksissa. Vein mekon ompelijalle, ja hän lyhensi yläosaa. Nyt se istuu oikein. // Kenkiin pitäisi vaihtaa kankaiset nauhat, kun nahkanauhat aukeaa koko ajan, mutta en ole saanut aikaiseksi. 

Käyttökohde: Tylsä – ja tässä postaussarjassa aina toistuva lause – mutta vastaan silti näin: Mekko sopii arkeen ja juhlaan, kesällä ja talvella. Tällä tavalla kesäisesti kuten kuvassa tai korkojen kanssa juhliin. Talvella mekon päälle sopii iso neule ja jalkaan sukkikset ja maiharit. // Ostin sandaalit pääasiassa arkikäyttöön, mutta todellisuudessa olen pitänyt niitä vasta muutaman kerran. 

Hankinnan kannattavuus: Pidän Suomi-muodin ostamista aina kannattavana itselleni, koska tiedän, että käytän tämmöisiä vaatteita mielelläni ja usein. Tällainen mekkomalli on mukava päällä, mutta silti mekko sopii moneen menoon ja on aina “oikea” valinta. Ei tule tyylimokia, jos Uhanaa on päällä.  // Kengät eivät olekaan niin mukavat jalassa, kun alun perin kuvittelin. Se on hienoinen pettymys, koska yleensä SH:n kengät on mun jalkaan täydelliset. Ehkä nauhoja vaihtamalla, ja nahkaa vähän pehmittämällä (miten?) näistä saa oivat popot. Ulkonäkö kengissä on mielestäni täydellinen. 

-Karoliina-

X