Kolmistaan

Perjantain asu: Espanjan hippipaita ja luomupuuvillafarkut

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Asu: farkut ja paita 

Merkki: luomupuuvillafarkut, NOSH Women // silkki-polyesteripaita, Natura

Hankintapaikka: farkut osana IG:ssä toteutettua NOSH-yhteistyötä / Paita ostettu Espanjasta Naturan omasta liikkeestä.

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Farkut on mun arjen peruspilari, joten olen käyttänyt näitä jo tässä lyhyessä ajassa kaikissa arkipuuhissa ulkoilusta lounastapaamisiin ja työkeikkoihin. // Paitaa olen pitänyt juurikin farkkujen kanssa arjessa, mutta en sentää hiekkiksen reunalla. Töissä, vaikka menisi kyllä oikein asustettuna juhlaankin. 

Hankinnan kannattavuus: Farkut on täydet kympit – napakat, mutta ei purista. Värikin sopii vähän kaiken kanssa. Lisäksi sydäntä lämmittää pöksyjen eettisyys ja ekologisuus, ne on tehty yhteistyössä MASI Jeansin kanssa. // Paidasta olen vähän kahden vaiheilla. Materiaali ja kuosi on upeat, mutta jotenkin tuntuu, että tumma sininen väri vie kaiken värin mun kasvoilta. Ehkä paitaa tulee käyttää vain (feikki)ruskettuneena, jotta se sopisi paremmin. Harmittaa vähän, että päädyin juuri tähän paitaan, koska liike oli täynnä tämäntyyppisiä paitoja. Tosin tiedän, että päädyin tähän paitaan alehinnan ja materiaalin vuoksi – kaupassa ei ollut montaa silkkipaitaa. Oli muuten hauskaa, kuinka esikoinen jo tuntee mun tyylin niin hyvin. Hän nimittäin löysi Natura-liikkeen kauppakeskuksesta ja tuli hakemaan minut sinne saatesanoilla: ”Äiti, täällä on yks hippiliike, josta varmasti tykkäät.” Ja tottahan se oli! 

-Karoliina-

X