Kolmistaan

10 x parasta syystrendiä 2022

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyssä yksi parhaita juttuja on se, että voi pukeutua tosi kivasti. Kesällä hikoilu pilaa pukeutumisen ja talvella taas mennään pääasiassa lämpö edellä, mutta syksy, ah syksy, silloin saa pukeutua ihaniin asuihin ja vetää ylle tyylikkäitä kerroksia. 

Mun suosikkitrendit syksyssä 2022 on:

  1. Ruskeat, viininpunaiset ja mustat kynnet. Varsinkin ruskean eri sävyt, ihania!
  2. Neuleliivit, kaulurit ja irtohuput. Miksi tätä trendiä ei ole keksitty aikaisemmin?Miten kätevää, että takkia voi pitää auki jäätymättä, kun alle sujauttaa neuleliivin. Kietaisuhuivit menee usein miten sattuu, mutta jämäkkä kauluri pysyy paikallaan. Eihän luovuta näistä ikinä?
  3. Maiharit ja 70-luvun korot. Maiharit pitää klasikkopaikkaa aina, mutta 70-lukuhenkisillä koroilla saa asuihin myös tosi kivaa ilmettä. 
  4. Nahkatakki. Aina ja ikuisesti. Ei vaadi perusteluja. 
  5. Meikitön (tai no-makeup-meikkinen) iho + tummat huulet. Nyt kun maskeista on luovuttu, voi taas kikkailla huulipunilla.
  6. Kesämekkohelmat yhdistettynä lämpimiin neuleisiin ja paksuihin sukkiksiin. Kepeän kesäisen ja muhkean syksyisen yhdistelmä on ihanan raikas. 
  7. Kapeat neulehameet. Tämmöisiä en omista vielä yhtäkään, mutta himoitsen niitä JOKA PAIKASTA. Ihanan ysäriä, mutta samalla naisellista ja lämmintä. 
  8. Leveälahkeiset farkut. Mua kiinnostaa tällä hetkellä korkeavyötäröiset bootcut-farkut, sekä kokoleveälahkeiset seitkytlukupöksyt. En omista kuin yhdet liian isot bootcut-housut, joten vinkkejä hyvistä malleista otetaan vastaan. Mielellään tuumakokoisista sellaisista. 
  9. Poolot. Kapeat, ribbiset. Ja nyt kun kirjoitan tämän, tajuan, että tämäkin trendi on pöllitty 70-luvulta. Olen siis fiksautunut tuohon aikakauteen, näemmä. 
  10. Lyhyet nahka- ja (ruutu)villakangashameet. Tällä hetkellä Gilmore Girlsin Roryn hameet kiinnostelee tosi paljon. Jos en saa jouluksi punaruudullista vesirajahametta, vähän itkettää. Ostopaikkoja ja merkkejä saa vinkata.

Mitkä syystrendit kiinnostaa sua?

-Karoliina-

Asu: Neule, Kaiko (saatu) // mekko, Kaiko // kengät, Dr.Martens, Inch Store // laukku, LV, Oldie

Kuvat: Noora Näppilä

X