kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.10.2022

Kaksosten 3-vuotisjuhlat kuvina

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Me juhlittiin lauantaina Mesin ja Ompun syntymäpäiviä liki neljänkymmenen perheenjäsenen, kummin ja ystävän voimin, Peppi Pitkätossu -teemalla. Tältä juhlat näyttivät. Kuvat otti rakas Noora, paperilla vain Mesin kummitäti, käytännössä molempien (ja vielä isosiskonkin) <3

-Karoliina-

P.S. Lisäykset vielä 10 x vinkki synttärikemuihin postaukseen

11. Hommaa suolaista aikuiskemuihin enemmän kuin makeaa.

12. Osta kakkua aina vähemmän kuin uskot sitä menevän. (Nimimerkkiä: Kakkua joka aterialla nyt neljättä päivää)

Kommentit (1)

Haha tunsin piston omassatunnossa kohdassa 11. 🙈 rrrrrrakastan leipoa ja niin vain tuli taas kerran tehtyä ihan himmeet överit viime synttäreillä. Oli jättikakku, cake popseja, donitseja, kuppikakkuja…….. niitä sitten jaeltiin pitkin poikin kyliä juhlien jälkeen, mut minkäs itelleen mahtaa kun tekeminen on niin kivaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X