kolmistaan

70`s-kengät ja merinoglittermekko – Perjantain asu

Teksti: Karoliina Pentikäinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu: merinovillamekko, sukkikikset ja nilkkurit

Merkki: mekko, Nanso // sukkikset, Kappahl // nilkkurit, Vagabond

Hankintapaikka: mekon ostin Tampereen entiseltä Nansolta jouluna 2020 // sukkikset Hämeenkadun Kappahlista // nilkkurit Zalandosta

Käyttöönottotoimenpiteet: Kengät kyllä pitäisi suihkuttaa suojasuihkeella, mutta en muistaakseni tehnyt sitä. 

Käyttökohde: Mekon ostin puhtaasti joulumekoksi, ja muistan, että rakastin sitä kovasti jouluna 2020. Viime vuonna mekko ei mahtunut päälle, mutta nyt se taas hoitaa samaa virkaa kuin pari vuotta sitten. //Sukkikset ostin syksyllä arkimekkojen alle, mutta nyt talvella ohuet sukkahousut pääsee jalkaan vain juhlatilanteissa. // Vagabondit on mun naiselliset talvikengät, jotka puen jalkaan silloin, kun haluan vähän kohottaa asua.

Hankinnan kannattavuus: Nanson mekko on edelleenkin kuin uusi, ja taisin ostaa sen kaiken lisäksi jostakin alesta, joten pitäisin ostosta kannattavana. Mekon ajaton malli ja väri tekevät sen, että tämä on varmasti ajankohtainen tulevissakin jouluissa. // Kappahlissa on mun mielestä parhaat sukkikset hinta-laatusuhteeltaan, ja kaiken lisäksi Kappiksen sukkahousujen vyötärö ei (juurikaan ) purista mun mahaa. IBS-maha turpoaa helposti, jos puristaa yhtään. // Vagabondin Brooke-kengät on mun uusi rakkaus! Kengät on jalassa niin hyvät ja mukavat, ja sen lisäksi ne tuo mukavasti pituutta ja ryhtiä. Mulle harvoin sopii korolliset kengät,  jostain syystä jalkoja alkaa särkeä, mutta Vagabond on ollut yksi mun luottomerkeistä jo yli 10 vuotta. Mun silmää hivelee kenkien 70-lukulaisuus. Tekisi mieli vetää koko vaatekaappi 70`s Show`n tyyliin. 

-Karoliina-

Lue myös

X