kolmistaan

Näin meillä on joulutettu tällä viikolla!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mun tavoite oli, että joulukuussa en tee töitä ollenkaan. Se tavoite ei ole toteutunut yhtään, mutta toisaalta työt on pysynyt niin hyvin lapasessa, että olen päässyt joulutunnelmaan siitä huolimatta. Ehkä tämä olikin lopulta opettavaisempaa kuin totaalinen on-off työn ja vapaa-ajan välillä.

Tällä viikolla me ollaan tehty paljon jouluisia juttuja. Tiistaina tuotiin kuusi sisään, keskiviikon siivouspäivän jälkeen lisättiin koristeita kotiin ja kaiken lisäksi minä ja tytöt käytiin keskiviikkona joulutorilla Nooran kanssa. Riisipuuroa ja joulupukki- eihän torilla voi olla tulematta joulufiilistä!

Perjantaina pikkuisten päiväkodissa oli joulupuuro ja lauantaina leivottiin pipareita. Päästiin illalla A:n ja meidän ystävien kanssa Lapland Hotelsin vierasksi Suvi Teräsniskan joulukonserttiin, jossa saatiin kuulla yli kaksi tuntia joulun kauneimpia lauluja. Olipa ihanaa laittaa glitterkorvikset korviin ja silmiin rajaukset ja vähän juhlistaa alkavaa joulua hyvän musiikin, ihanan ruuan ja mukavan seuran kanssa.

Tänään ollaan treenattu ja kotoiltu. Illalla pitäisi tehdä joulun kauppakassitilaus ja paketoida vähän lahjoja, jotka pitäisi saada huomenna postiin. Täytyy sanoa, että joulumieli alkaa jo vähän hiipiä, vaikka säätiedotuksen lupaama vesisade tuntuukin kurjalle.

A on luvannut katsoa mun kanssa tänä vuonna yhden rakkaushömppäelokuvan. Viime vuonna katsottiin Holiday, niin onko nyt Love Actuallyn aika? Vai ehdotatko jotain muuta?

-Karoliina-

Lue myös

X