Kolmistaan

Helmikuun 10 parasta, kaikki alle 10€

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Nyt kun hinnat nousee kaikilta osin, tuntuu, ettei kymppi riitä nykyisin enää mihinkään. Mutta onneksi monta ihanaa, tarpeellista, herkkua tai toimivaa juttua saa silti vielä alle kympillä.

HELMIKUUN PARHAAT ALLE 10€:

  1. Arelan villakampa.  Neuleiden pelastaja – tekee nukkaisesta neuleesta hetkessä uudennäköisen!
  2. Weledan Skinfood. Vuosikaudet yksi mun suosikkituotteista, mutta myös tämän helmikuun fanitus. Riittoisa, ihanan tuoksuinen ja tarpeeksi paksu voide pelastamaan niin aikuisten kuin lastenkin kuivan ihon.
  3. BärBarin Caramel Dream Bowl. Rakastan tätä bowlia – ja muitakin Bärbarin tuotteita – niin, että mun palkan voisi ohjata suoraan BärBarille. Caramel Bowlissa yhdistyy ihanasti puolukan happamuus ja maapähkinävoin makeus.
  4. Neilikat. Rakastan neilikoita – niissä on tarpeeksi pitkä varsi monia maljakoita varten kukat on kauniita, kimput edullisia ruokakaupassa ja kaiken lisäksi neilikat kestää freeseinä viikkoja!
  5. Dermosilin sävyttävä silmänympärysvoide. Mä unohdan aina silmänympärysvoiteen, varsinkin aamuisin, mutta tässä tuotteessa on voide ja peiteaine samassa, joten prosentit onnistua kasvaa.
  6. NYX-huultenrajauskynät. Tosi hyvä pysyvyys, kynät ei hajoa teroittaessa ja sävyt nättejä.
  7. Scrub Daddy Power Paste -puhdistusaine ja sieni. Ihan älytön ihmeaine, joka puhdistaa KAIKEN!! Loistava kylppärissä, lenkkareiden kumiosille jne.
  8. Rynkebyn inkivääri-kurkumashotti. Kaupan inkiväärishoteista paras ja kirpein (vaikka omaan makuun saisi olla vieläkin tujumpi).
  9. Cailap vaahtopapiljotit. Ei revi tukkaa, ei paina pehmeytensä ansiosta edes nukkuessa, mutta mahdollistaa silti kiharat/laineet ilman lämpöä.
  10. Penttilän tila AITOO perunarieskat. Mä olen perunarieskafani, mutta tosi harvoin kaupan rieskoissa peruna maistuu millään tavalla. Kunnon perunarieska on perunainen, painava ja mehevä, ei mikään kevyt vehnähöttönen.

-Karoliina-

 

Lue myös

X