Kolmistaan

Kuukautistenpelkääjän farkut ja ihana takki - Perjantain asu

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*tuote saatu

Asu: takki, farkut, lenkkarit ja huppari 

Merkki: takki, Papu* // farkut, Levis // huppari, GESTUZ // lenkkarit,  Kurt Geiger

Hankintapaikka: takki PR-lahja suoraan Papulta // farkut second hand Oldiesta // huppari -50% alelöytö Inch Storesta // lenkkarit Zalandosta

Käyttöönottotoimenpiteet: Lenkkareiden suihkutus suojasuihkeella. Farkkujen pesu koneessa. 

Käyttökohde: No mihin näitä osasia ei voisi käyttää? Jokainen osa on todellinen perusklassikko, jonka voi yhdistää niin arkeen kuin vähän juhlavampaankin lookiin. Takki on esimerkiksi aivan eri takki, kun sen solmii vyöllä kiinni, eikä alla ole hupparia. Hupparia olen ajatellut käyttää isojen korujen, korkojen ja suorien housujenkin parina (Pinterestin “tarjoiluehdotus”) Hupparin kanssa kävi sellainen hauska juttu, että olin googlannut valehtelematta kaksi tuntia täydellistä harmaata hupparia sitä löytämättä. Kriteerit oli “pörröinen” sisäpuoli, tuplahuppu ja tarpeeksi lyhyt helma. Kun sitten googlailua seuraavana päivänä marssin Inchiin ostamaan farkkuja, odotteli huppari mua alepöydässä. Kyllä tuli hyvä mieli, etten ollut ostanut mitään melkeinhyvää edellisenä päivänä. 

Hankinnan kannattavuus: Hupparia olen pitänVaikka kevätkelit ei ole edes alkanut, tiedän, että tulen kuluttamaan nämä vaatteet loppuun. Olen ihan huumaantunut takin väristä ja tämä uusi Papu-takkien mitoitus sopii mulle paremmin kuin entiset tuplakoon takit. Valkoiset farkut on varmasti suurin kysymysmerkki – koska uskallan niitä pitää ja onko lahkeet lopulta liian lyhyet ja kapeat, koska olen nyt niin rakastunut leveälahkeisiin pöksyihin. Joka kerta, kun laitan valkoiset farkut päälle, tulee myös tunne, alkaako just sillä hetkellä kauheat japaninlippumenkat. Kellä muulla sama pelko? 

-Karoliina-

X