kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 13.05.2023

Käärijän päivä = ilon päivä

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Loistavaa Käärijä-päivän aamua kaikille!
Mä en ole ollut ennen mikään erityinen Euroviisu-fani, mutta tänä vuonna seurasin jopa UMK:ta aktiivisesti ja UMK-soittolista on pauhanut mun korvissa salilla kuukausitolkulla. Muistan hyvin sen hetken, kun kuulin Cha Cha Cha:n ekan kerran, se oli reilusti ennen varsinaista UMK-pöhinää. Mun sisko oli tuolloin Thaimaassa viettämässä talvea, ja se laittoi sieltä viestin, että ovat luukuttaneet miehensä kanssa Käärijää koko kuluneen vuorokauden. He ovat meidän perheessä ne, jotka bongaavat bängerit aina ekana. Istuin tuolloin jossakin Tuulensuun tienoilla ratikassa ja avasin siskon lähettämän linkin. Ensimmäinen ajatus biisistä oli hämmennys. Mutta heti perään tuli sellainen olo, että vitsi, mikä kappale. 

Sen lisäksi, että olen fanittanut Kärtsää noista hetkistä lähtien yksityiselämässä, on ollut ilo päästä työskentelemään Käärijä-hypen parissa, kun Sidoste pääsi tekemään Käärijän viralliset Cha Cha Cha -sukat. Niiden tiimoilta pääsin katsastamaan Käärijän Olympian loppuunmyydyn keikankin keväällä, ja täytyy sanoa, että vaikutuin entisestään. Mun alkuperäinen tarkoitus oli vielä Jerelle vaan Käärijä-sukan ekat protot ja kuunnella maksimissaan keikan pari ekaa biisiä (koska “#nukkumaanmenoaika), mutta eihän sieltä vaan voinut lähteä. Katsoin keikan encorea myöten ja oli hypessä vielä monta tuntia kotiin palattuanikin. Käärijän tapa olla total boss ja nöyrä ja stand up -hahmo yhtä aikaa on ilmiömäinen. Sama meno näkyy Käärijän IG:ssä mun mielestä tosi selkeästi.

Mä ajattelen, ettei elämässä ole koskaan liikaa iloa, yhteenkuuluvuudentunnetta ja kepeää innostusta, joten on ollut ihana nähdä Käärijä-intoa koko kansassa. VR:n kivimiehet, Ylen Kärtsä-video, teeman mukaiset käsityöt ja kokkailut, sekä ja yleiseksi muodostunut termi – käärijänvihreä – saa niin hyvälle mielelle. Vaikkei itse Cha Cha Cha -kiinnostaisi biisinä, ihmettelen, miksi joidenkin on pitänyt pahoittaa mielensä Käärijä-hypestä. Pientä rentoutta hei nyt ihmiset! Annetaan ihmisten nauttia hyvän mielen asioista ilolla!

Nyt siis sipsikulhot, vihreät bolerot ja telkkari valmiiksi. Ilta on meidän (ja ensi vuonna nämä kemut Tampereella!!)!

-Karoliina-

Kuva: Esikoinen 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X