Kolmistaan

Lempikorut just nyt

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*-merkityt tuotteet saatu pr-lahjana

Mä pidän arjessa “verkkapukukoruista”, eli sellaisista huomaamattomista – hopeisista tai valkokultaisista koruista – jotka ei ole liian pröystäileviä edes verkkareiden kanssa. Mulla on ihan hyvänkokoinen varasto erilaisia arkikoruja, mutta vaihtelen niitä lopulta aika harvoin. Voisi sanoa, että mä käytän mun peruskoruja useita kuukausia aina kerrallaan, kunnes ehkä vaihdan jonkun elementin niistä toiseen… yhtä huomaamattomaan. 

Tällä hetkellä mun arkikorut ovat seuraavat:

Korvakorut – Edblad Essential Creoles L Silver*. Mä pidän yksinkertaisista korvarenkaista. Näitä ennen käytin kauan Kalevala korun Valoisa-renkaita, mutta nämä Edbladit ovat vielä pelkistetymmät. Tutustuin Edbaldiin tänä keväänä, ja olen aivan myyty tähän merkkiin. Tosi kauniita, klassisia ja huokeita koruja. 

Kaulakoru – MYKA Toteemi. Sain korun reilu viikko sitten äitienpäivälahjaksi A:lta. Koruin sivuille on kaiverrettu lasten nimet. Miten ihana tapa kantaa lapsia koko ajan lähellä sydäntä! Mä rakastan ensinnäkin yllärilahjoja (en ollut koskaan edes kuullut koko merkistä), mutta totta kai mua ilahdutti valtavasti se, että A oli osannut ostaa visuaalisesti näin munnäköisen korun. 

Vihki- ja kihlasormus Mun vihki- ja kihlasormuskombo on rakennettu kolmesta eri sormuksesta. Sormuksen keskellä on valtokultainen vintage-sormus, joka on mun alkuperäinen kihlasormus. A oli ostanut sormuksen nettihuutokaupasta. Kun mentiin naimisiin, ostettiin vintage-sormuksen ympärille kaksi valkokultaista sormusta lisää. Ne muokattiin kihlasormukseen sopiviksi ja lopulta kaikki sormukset juotettiin yhteen.

Rannerengas – Kalevala-koru Valoisa. Tämän sain muistaakseni viime vuonna äitienpäivälahjaksi. Unelmissani olen sellainen kymmenen rannekorun ja -renkaan nainen, mutta usein ranteessa kilisee vain yksi tai kaksi korua. Ehkä kesällä alan hupsutella ja laitan jopa värikkäitä rannerenkaita hopeisen vierelle.

Sormus – Edblad, MOM*. Mä sain tämän äitienpäivälahjaksi Villa Tremondolta, ja koru on samaa merkkiä kuin korviksetkin. Koru on samaan aikaan yksinkertainen, mutta kuitenkin statement. Hauskaa on se, että sormuksen tekstin voi lukea MOM:n lisäksi WOW:na. 

Millaisia koruja sä pidät arkena? Ja hei – näyttäisi sille, että blogikommentointi toimii taas normaalisti!

-Karoliina-

X