Kolmistaan

Kimaltava kevätjuhla-asu. Perjantain asu.

Teksti:
Karoliina Pentikäinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asu: korvakorut, mekko ja sandaalit 

Merkki: korvakorut, Kaiko Women // mekko, Second Female* // sandaalit, Dinsko  

Hankintapaikka: korvakorut ostin Kaiko Pop Up:sta keväällä // mekon olen saanut PR-lahjaksi, mutta sitä myy ainakin Tampereen Stockmann // kengät on varmaan 10 vuotta vanhat. En enää muista ostopaikkaa. Varmaan Helsingistä. 

Käyttöönottotoimenpiteet:

Käyttökohde: Sandaalit olen (oletettavasti) ostanut aikanaan juhlakäyttöön, koska en pidä korkoja juuri muuten. Ja nämä onkin mun luottojuhlakengät kesällä. Korvikset ostin arkeen ja juhlaan. On tosi kesäiset, mutta voin kuvitella ne hyvin talvella vaikka villapaidan piristyksenä. Mekko on ensisijaisesti juhlamekko, mutta olen ehtinyt pitää sitä jo arjessakin niin, että mekon alla on t-paita ja yhtenä päivänä niin, että mekon päällä on iso villapaita.  

Hankinnan kannattavuus: Kengät on yksi parhaista ostoksistani ikinä, joten 5/5 ehdottomasti. Näiden lesti on mun jalkaan vaan ehdottomasti paras. // Mä olen myynyt/antanut pois suurimman osan mun statement-korviksista, joten olen pitänyt näitä nyt tosi paljon jo ihan vähän ajan sisällä. Uskon, että hyvä ostos ja vieläpä kivalta merkiltä. // Mekko on kaikessa överiydessään musta todella käytännöllinen – malli on ihanan rento, olkaimien pituutta voi säätää helposti ja kaiken lisäksi mekon tyyli muuttuu sen mukaan, mitä sen kaveriksi pukee. Tokihan tällaisten herkkujen, näyttävien, vaatteiden ongelma on musta aina se, että ne myös “kuluu” käytössä enemmän kuin perusmustat ja -valkoiset. Mutta yritän pyristellä tästä ajatuksesta pois, koska en halua ostaa tällaisen asian pelossa vaan tylsiä vaatteita. 

-Karoliina-

X