kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 08.10.2023

Erilainen viikko takana

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Jopas meillä on erikoinen viikko takana. Mies lähti tiistaina reissuun ja palasi äsken kotiin, kun taas me tytöt oltiin talon vahteina keskenämme. Alun alkaen olin suunnitellut vähän aktiivisempaa viikkoa, mutta puolikuntoisuus vähän hidasti viikolla tahtia. Toisaalta oli myös ihanaa vaan käpertyä iltapäiviksi kotiin vilttien alle katsomaan telkkaria ja lukemaan kirjoja. Tuntui, että tytötkin nauttivat vähän rauhallisemmasta menosta. Iltaisin mä menin nukkumaan F:n kanssa yhtä aikaa, ja yritin nukkua oikein paljon, vähän varastoonkin. 

Onneksi tultiin kuntoon viikonlopuksi. A:n sisko tuli tyttöjen serkun kanssa viikonlopuksi Tampereelle, joten me vietettiin paljon aikaa heidän ja A:n äidin kanssa. Perjantaina syötiin anopilla, lauantaina käytiin yhdessä Kauppahallissa ja tänään sunnuntaina tytöt olivat mamilassa hoidossa, kun minä ja F oltiin myymässä Inch Storen second hand -tapahtumassa. Kyllä vähän ulkoiltiinkin eilen, vaikka sää oli hyytävä.

Oli super hauskaa nähdä ihmisiä pitkän introverttiviikon päätteeksi. Tuntui ihan juhlalle laittaa farkut jalkaan ja ripsaria naamaan.

Viikon yksi ehdottomista kohokohdista oli se, kun ystävän mies tuli tekemään meille vähän maalaushommia viikonloppuna. Niin ja samalla laitettiin mm. ikkunalauta ja uusi peili. Nyt meillä on ihan uudennäköinen olohuone, jes!

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Karoliina-

*neule saatu American Dreams

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X