Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 2/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Helmikuu on hyvin intuitiivinen ja kaikin puolin herkkyyttä vaativa kuukausi Auringon ja Marsin tehdessä yhtymää Neptunukseen ja kolmiota Saturnukselle. Vaikka käytännön toimivuus on korkealla tasolla, vaatii se tuekseen kaiken mahdollisen herkkyyden jokapäiväisissä valinnoissa.

Tällainen herkkä ja samalla toiminnallinen vaihe vaatii sinulta nopeita päätöksiä ja kykyä ottaa tietoisia riskejä ilman mahdollisuutta varmistaa kaikkien tekijöiden toimivuutta käytännössä. Tietysti vaistot varoittavat, jos olet liikkeellä huijareitten tai muuten vaan sinulle kuulumattomien asioiden kanssa ja silloin niitä on kuunneltava.

Menestyksesi rakentuu helmikuussa todella herkkien tunteiden ja vivahteiden varaan ja niinpä sinun on pystyttävä luottamaan ehdottomasti omiin tuntemuksiisi ja uskallettava tehdä päätöksiä niiden mukaisesti horoskooppimerkistäsi riippumatta, sillä tämä on otollista aikaa käynnistää yksi tai useampia menestysprojekteja omassa elämässäsi.

Tällaisena aikana asiat etenevät parhaiten innovatiivisilla ja uudistuksiin suuntautuneilla yrityksillä, joilla on johtopaikoilla herkän tuntuman omaavia päättäjiä. Uskoisin, että joku tai joitakin tällaisia uudella ajattelutavalla varustettuja yrityksiä nousee esille erilaisissa medioissa helmikuun aikana. Parhaiten myyvät kuitenkin huonot uutiset ja näkyvimmällä paikalla saattavat hyvinkin olla päinvastaiset ilmiöt yrityksissä, joista herkkyyttä ja muuntumiskykyä ei enää löydy.

Jupiterin neliö Plutolle näin aggressiivisena aikana saattaa merkitä vakavaa ja lopullista iskua jollekin suurelle ylikansalliselle pörssiyhtiölle, pankille tai näinä aikoina jopa valtiolle. Mitään ratkaisevaa en usko pörssimaailmassa tapahtuvan vielä tässä kuussa, mutta varoittavat signaalit ovat aivan varmasti näkyvissä, jos osaa katsoa.

Oinas

12 vuoden menestysjaksosi käynnistyy juuri nyt helmikuussa Jupiterin saavuttua merkkiisi seuraavan puolen vuoden ajaksi. Jupiter vaikuttaa positiivisesti kaikilla elämäsi alueilla, mutta useimmiten suurimmat edistysaskeleet otetaan uran ja ammatin sektorilla. Jupiterin neliö Plutolle asettaa heti jakson ensimmäisenä kuukautena kovan haasteen itsenäisyydellesi päätösten teossa. Tunnet erittäin vahvasti, mitä nyt kannattaa tehdä ja mitä ei. Siksi sinun on pidettävä asiat omissa käsissäsi ja päätettävä isoistakin asioista innostukseesi luottaen. Voimakas vastustus joltakin taholta kuuluu nyt asiaan, eikä sitä pidä hätkähtää.

Härkä

Härkänä olet yksi romantiikkaan taipuvimmista merkeistä ja helmikuu saattaa hyvinkin olla yksi vuoden kutkuttavimmista kuukausista Venuksen, Vestan ja Pallaksen tehdessä kolmiota merkkiisi. Tällainen jakso edellyttää ennen kaikkea vastaan ottamisen kykyä. Rakkaus löytää nyt rakkauden luo ja mitä enemmän pystyt tässä kuussa rakentamaan nautinnollisia hetkiä elämääsi, sitä huikeampia ihastumisia ja rakastumisia kolahtelee kohdallesi. Tee siis päivittäisestä elämästäsi päivä päivältä ihastuttavampi kokemus itsellesi. Löydä uusia harrastuksia, vaatteita, koruja, jne. Ilahduta itseäsi jollain kivalla yllätyksellä joka ainoa päivä.

Kaksoset

Positiiviset kulminaatiot kolmiomerkistäsi lähettävät menestyksen säteitä tämän kuun aikana ja pääset varmasti monella sektorilla paremmin eteenpäin, sikäli kun olet valmis nopeaan ja päättäväiseen toimintaan heti kun tilanne sitä vaatii. Loistavia mahdollisuuksia suorastaan ponnahtaa silmillesi aivan odottamattomissa tilanteissa ja niihin on uskallettava tarttua pitävällä otteella mahdollisimman nopeasti. Tunnet kyllä sydämessäsi, milloin joku asia on sinua varten ja silloin siihen tulee uskaltaa heittäytyä leikkiin mukaan varmistuksia hakematta. Myös tunteet leiskuvat korkealla heti kun annat tilaa omalle menestyksellesi.

Rapu

Helmikuussa olet tavallista kriittisempi tunnemaailman ilmiöitä kohtaan ja etenkin kaikkea sellaista kohtaan, missä olet kasannut elämääsi rajoittavia ja epäkiitollisia velvoitteita. Tässä kuussa et kerta kaikkiaan pysty valheellisesti miellyttämään toista ihmistä. Sanat ja teot takertuvat lähtökuoppiinsa ja sinusta on helppo lukea, jos joku asia ei ole kohdallaan. Nyt tiedät tarkkaakin tarkemmin, mitä kaipaat elämääsi ja mitä et. Ihan itse sinun on nyt uskallettava tarttua sellaisiin tilanteisiin, jotka saavat silmäsi säkenöimään. Muiden esittämille vaatimuksille osaat nyt olla tylyäkin tylympi ja niin kuuluukin olla.

Leijona

Leijonalla menee lähes poikkeuksetta paremmin kuin muilla merkeillä vain siksi että Leijona on Leijona. Tässä kuussa on lupa odottaa hiukan tavallista parempaa menestystä kaikessa tekemisessä, sillä Jupiter on saapunut kolmiomerkkiisi ja suitsuttaa sieltä uusia onnistumisia kaikille elämäsi sektoreille. Ollessasi tietoinen näistä mahdollisuuksista, pystyt tarttumaan niihin rohkealla ja epäröimättömällä asenteella, jolloin mukana tulee aina ylimääräisiä bonuksia. Tämä on myös loistava kuukausi hankkiutua lopullisesti eroon jostakin sinua harmittaneesta tekemisestä, jonka tiedät kuluttaneen energiaasi tarpeettomasti.

Neitsyt

Neitsyenä olet taipuvainen vähättelemään itseäsi ja rajaamaan mukavia asioita pois elämästäsi milloin milläkin verukkeella. Helmikuussa Venuksen ja Vestan saapuessa kolmiomerkkiisi on syytä omaksua kokonaan toisenlainen asenne, sillä muuten tämän kuun energiaan kuuluvat ihanat kohtaamiset jäävät sinulta kokematta. Paras tapa saada kaikki mahdollinen irti tästä ihanasta aikajaksosta, on kehitellä jotain kivaa itsellesi useampaan otteeseen päivän kuluessa. Näiden pienten nautintojen yhteydessä tai niiden ansiosta tulet kohtaamaan enemmän ja enemmän juuri sinun arvomaailmaasi kuuluvia ihmisiä.

Vaaka

Saturnus vaikuttaa edelleen merkissäsi, mutta viime kuussa vaivanneet neliöasetelmat ovat nyt häipyneet ja huomaat kaiken tekemisen helpottaneen huomattavasti. Muista, että olet rakentamassa itsellesi menestystarinaa kolmeksikymmeneksi vuodeksi eteenpäin ja nyt on jälleen mahdollista vahvistaa perustuksia tekemällä sitä, mistä itse eniten nautit. Hiukan tuota nautinnollista kokemusta saattaa nyt rassata Venuksen neliö, joka vaikuttaa kriittisesti etenkin olemassa olevan parisuhteesi paikoilleen jumiutuneisiin rakenteisiin. Diplomatiasta ei näissä tilanteissa ole enää tietoakaan.

Skorpioni

Skorpionina sukeltelet ihan normaalisti syvissä tunnevesissä ja koet asioita tavallista voimakkaammin, mutta nyt helmikuussa vaistosi ovat niin herkässä vaiheessa, että sukellukset ovat tavallista syvempiä. Tunnekuohut kohdistuvat sellaisiin ihmisiin ja asioihin, jotka eivät ole sitä, miksi olet heidät tähän asti kuvitellut. Kohtaat tämän Neptunus-jakson aikana omia kuvitelmiasi ja ylioptimistisia odotuksiasi ja saattaa tuntua siltä, että olet tullut jollain tavalla petetyksi. Joudut kuitenkin lopulta toteamaan, että olet ainoastaan pettänyt itse itseäsi. Tällainen itsekriittinen näkökulma helpottaa lopulta omaa ja läheistesi elämää huomattavasti.

Jousimies

Onnen ja menestyksen planeetta Jupiter on saapunut kolmioasemaan merkkisi suhteen ja siksi tämä kuukausi on täynnä uusia ja upeita mahdollisuuksia juuri sinulle. Täydellisen onnistumisen takaamiseksi tulee sinun huolehtia ainoastaan siitä, että todella nautit kaikesta siitä mitä teet. Tämä on ehdottomasti onnekasta aikaa, joka samalla vaatii sinulta kanttia jättää joidenkin vähemmän kivojen juttujen jättämistä kokonaan pois päiväohjelmastasi. Uskalla riehaantua jostakin sinua eniten inspiroivasta asiasta helmikuun aikana ja menestys seuraa sinua parhaimmillaan vuoden loppuun saakka.

Kauris

Merkissäsi vaikuttava Pluto saa helmikuun alkupäivinä seurakseen Venuksen ja Vestan, jotka antavat valtavaa potkua tunne-elämään. Sydämesi on tällaisena aikana niin herkkä tunnistamaan sinun värähtelyäsi vastaavat energiat, ettei järjelle jää minkäänlaista sijaa toimintamalliesi suunnittelussa. Kauriina olet tottunut pitämään käyttäytymisesi ainakin jossain rajoissa, mutta tällä kertaa on parempi uskaltaa heittäytyä tunteiden aallokkoon pää kolmantena jalkana ja katsoa vasta jälkeenpäin, millaista jälkeä siitä syntyi. Anna itsellesi lupa nauttia uusista asioista ja ihmisistä päivittäisessä elämässäsi ja valmistat itsellesi loistavan vuoden.

Vesimies

Herkkyyttä ja intuitiota edustava Neptunus viettää tänä vuonna viimeisiä hetkiään merkissäsi ja nyt helmikuussa Auringon, Merkuriuksen ja Marsin yhtymän myötä voit vain todeta herkkyytesi kasvaneen jopa pelottavan korkeisiin lukemiin. Toinen toistaan hurjempia ideoita ja suunnitelmia puskee tajuntaasi sellaisella vauhdilla, että olet itsekin ihan sekaisin. Arvaapa vain, miltä sinun läheisistäsi mahtaa tuntua? Silti sinun kannattaa jättää itsellesi paljon liikkumavaraa, että pystyisit seuraamaan oikeassa olevan intuitiosi ohjausta oikeisiin paikkoihin tapaamaan oikeita ihmisiä, joilla on yllättävän paljon tarjottavaa.

Kalat

Sisäistä opasta ja viisasta neuvonantajaa kuvaava Chiron saapuu tässä kuussa merkkiisi ja virittää sinut kohtaamaan omia salattuja voimiasi. Parantajan lahjasi aktivoituvat automaattisesti, mutta halutessasi vielä enemmän henkisiä resursseja käyttöösi, kannattaa sinun hakeutua alan ihmisten seuraan ja ottaa vastaan heidän opastuksensa. Tiedät kyllä, mitkä vaihtoehtoiset hoitomuodot sinua kiinnostavat. Voit joko hankkiutua tällaisten hoitojen pariin ihan omien vaivojesi helpottamiseksi tai opiskellaksesi itse kiinnostavalta tuntuvaa menetelmää. Olet herkkä omaksumaan myös muita henkisiä valmiuksia tulevien kuukausien aikana.

Astro.fi

X