Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 2/2012

Teksti:
Anna.fi

Viime aikojen perhetragediat ovat yksi merkki kasvavista henkisistä paineista, jotka yhä useammin kasvavat kestämättömän suuriksi. Monet asettavat itselleen aivan liian suuria vaatimuksia ja kokevat sitten epäonnistuneensa, ellei elämä jatku heidän odottamallaan tavalla. Paha olo kohdistuu useimmiten läheisimpiin ihmisiin, jotka sitten ovat liian konkreettisia peilejä oman elämän tyhjyydelle.

Mars edustaa astrologisella kartalla tekemistemme motiiveja. Nyt Marsin perääntyessä joudumme katsomaan omat korttimme ilman itsemme pettämisen mahdollisuutta. Emme kerta kaikkiaan pääse eteenpäin, ellei motiivi ole kohdallaan. Vastoinkäymiset ovat niin kouriintuntuvia, että ne on helppo huomata. Sen jälkeen on vain tehtävä uusia päätöksiä ja kuljettava eri reittiä kuin aikaisemmin.

Voit löytää menestyksesi vain juuri sinulle soveltuvilta alueilta ja tämän kevään aikana kannattaa keskittyä hyvältä tuntuviin ratkaisuihin ja ennen kaikkea itseäsi kiinnostavaan tekemiseen. Kevään päätöksillä rakennat itsellesi vahvaa puskuria kesän armotonta arviointijaksoa varten. Silloin selviää aivan varmasti, mitkä valinnat ovat sinun kannaltasi kannattavia ja mitkä eivät. Tässä vaiheessa ei kenelläkään ole varaa minkäänlaiseen varmisteluun.

Hetkellinen helpotus kansainvälisessä taloustilanteessa kannattaa tietysti käyttää hyväksi omien liiketoimien suunnittelussa ja toteuttamisessa, mutta samalla on syytä olla varuillaan ja valmis muuntumaan pienempienkin ongelmien ilmaantuessa. Taantuman tehdessä vääjäämättömästi tuloaan, putoavat pelistä ne, jotka eivät reagoi ajoissa markkinoiden muuttumiseen. Muutoksia on syytä tehdä heti kun tilanne alkaa kääntymään heikommaksi.

Oinas

Rakkauselämäsi tulee olemaan helmikuun ajan todella hurjassa pyörityksessä Venuksen tehdessä yhtymää Uranukselle merkissäsi. Tarjolla tulee olemaan outoja ja silti kiehtovia kohtaamisia, joiden yhteydessä tunteet pursuavat helposti yli äyräiden. Tämä on sinun suuri mahdollisuutesi löytää itsellesi merkittäviä asioita ja ihmisiä, joiden avulla pystyt helposti vapautumaan vanhoista malleista ja rajoituksista. Uskalla seurata sydämesi ääntä ja pääset nauttimaan uskomattoman upeista hetkistä tämän viikon lisäksi koko tulevan vuoden ajan. Tällaisena aikana on lupa nauttia elämästä.

Härkä

Jupiter on helmikuun aikana etenemässä merkissäsi ja lähestyy koko ajan kolmiota Plutolle. Kosmiset energiat mahdollistavat sinulle yhden tai useampia loistavia mahdollisuuksia toteuttaa suurimpia unelmiasi. Nyt ei ole syytä odotella yhtään pidempään, vaan lähteä jokaiseen sinua kutsuvaan mahdollisuuteen täydellä liekillä. Vauhtisi tulee herättämään myös armotonta kateutta jopa hyvinkin läheisissä ihmisissä ja saat varautua monenlaisiin ilkeyksiin kevään kuluessa. Ne kuitenkin kuuluvat tähän aikaan luonnollisena osana, eikä niitä vastaan kannata alkaa taistelemaan millään tavalla.

Kaksoset

Neptunus on nyt tullut pysyvästi neliömerkkiisi ja tässä kuussa sinne saapuvat myös Aurinko ja Merkurius, jotka yhdessä herkistävät kaikki vaistosi äärimmilleen. Vaistoat tietysti vaaratilanteet, mutta tärkeämpää on vaistota menestykseen johtavat ohjausliikkeet ilman liian suuria odotuksia. Riittää kun olet koko ajan liikkeellä eteenpäin ja teet ratkaisun toisensa perään ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. Etenet päivä päivältä vakaammin kohti omaa päämäärääsi, jos suostut elämään yhden päivän kerrallaan, etkä havittele voittoja kaukaisessa tulevaisuudessa. Illuusiot karisevat, jos sellaisia olet elämääsi rakennellut.

Rapu

Luovuutesi on helmikuussa yhdessä upeimmista vaiheistaan Neptunuksen vaikuttaessa kolmioasemasta yhdessä Auringon ja Merkuriuksen kanssa. Nyt kannattaa antaa tietoisesti tilaa alitajuntasi hetkellisille oivalluksille, jotka johdattavat sinua askelmalta toiselle jonkinlaisen flow-ilmiön muodossa. Sinun ei tarvitse ymmärtää tapahtumien luonnetta tai ideaa sen kummemmin. Riittää kun hengailet mukana ja säilytät oman riippumattomuutesi niin puhtaana kuin mahdollista. Venus ja Uranus taas herättävät jännittävää ja houkuttelevaa levottomuutta, jos tunnet olevasi hiukankaan olosuhteisiin tai ihmissuhteisiin vangittuna.

Leijona

Tässä kuussa sinun kannattaa antaa palaa kaikessa mahdollisessa hauskanpidossa Venuksen ja Uranuksen säteillessä omaa erikoista energiaansa kolmiomerkistäsi Oinaasta. Tee tämän kuun aikana elämästä niin suurta juhlaa kuin suinkin kehtaat ensin itsellesi ja sitä kautta myös läheisillesi. Menestys seuraa iloista ja innostunutta Leijonaa, mutta rutiinit pystyvät tappamaan menestystarinasi jo alkumetreille. Matkustaminen ja kaikkien omien mielitekojesi toteuttaminen tuo tullessaan uusia ja yllättäviä mahdollisuuksia toteuttaa vireillä olleita haaveita ja suunnitelmia myös uramaailmassa.

Neitsyt

Merkissäsi vaikuttava Mars kääntyy perääntyvään liikkeeseen merkissäsi ja pakottaa sinut analysoimaan tammikuun päätöksiä ja tekemisiä, vaikka mieluummin paahtaisit edelleen eteenpäin vanhalla vauhdilla. Pysähtyminen ja rauhoittuminen ovat kuitenkin väistämätön tosiasia, sillä osa tekemistäsi ratkaisuista vaatii oikomista ja tarkentamista, jotta menestyisit hankkeissasi.
Paljon odottamaasi suuremmat mahdollisuudet avautuvat jossain vaiheessa ennen kesää ja sitä ennen on oltava niin selvillä vesillä kuin suinkin mahdollista. Luota varoittaviin vaistoihin ja tuntemuksiin.

Vaaka

Saturnuksen kääntyminen perääntyvään liikkeeseen merkissäsi ei tarkoita suunnitelmiesi kariutumista, vaikka pysähtyneisyys saattaa hiukan siltä vaikuttaa. Hetkellisesti hyvään vauhtiin edenneet hankkeesi näyttävät kohtaavan odottamattomia vastoinkäymisiä, jotka todellisuudessa ovat vain reittimerkkejä odottamaasi parempaan lopputulokseen. Malta vahvistaa perustuksia ja ota jokainen ongelma vastaan selvänä mahdollisuutena kehittää suunnitelmasi entistä paremmalle tasolle. Keskittymällä mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen – voivottelun sijasta – tulet valamaan pettämättömän perustan tärkeille hankkeillesi.

Skorpioni

Neptunus ja Saturnus antavat sinulle herkän ja samalla selkeän suunnan tämän kuun aikana nouseville valinnoille. Anna mahdollisimman paljon tilaa luovuudelle ja tee asioita hetken mielijohteesta. Innostuksesi on kutsuvaa ja sitä sinun kannattaa käyttää häikäilemättä hyväksesi niin työelämässä kuin ihmissuhteissa. Luota herkkään intuitioosi ja tunnetason aavistuksiisi päivittäisiä päätöksiä tehdessäsi, sillä kaikenlainen tarkkailu ja epäröinti johdattaa sinut nopeasti pois onneen menestykseen johtavalta reitiltä. Vältä tämän kuun aikana kaikkea rutiininomaista tekemistä niin paljon kuin pystyt. Pienet muutokset riittävät.

Jousimies

Venus ja Uranus säteilevät merkkiisi jännittävää ja ihastuttavaa energiaa, jonka avulla vedät tehokkaasti puoleesi itsesi näköisiä asioita ja ihmisiä. Parhaimmillaan tähän helmikuuhun saattaa mahtua henkisen tason voimakas kohtaaminen, josta löytyy eväitä aina parisieluajatukseen saakka. Nämä elämää suuremmat rakkaustarinat ovat kuitenkin niin vaativia, ettei suurin osa Jousimiehistä edes halua kohdata niitä. Näin huikeita jaksoja ei kuitenkaan tule kohdalle kovin montaa kertaa elämän aikana ja siksi suosittelen heittäytymistä elämän kohisevaan koskeen, kun se nyt kerran on sopivasti reitillä.

Kauris

Sisimmässäsi kihelmöivä odotuksen tunnelma ei tarkoita sitä, että pitäisi tyytyä odottelemaan yhtään tämän pidempään. Tartu kaikkiin houkuttelevilta tuntuviin tilaisuuksiin avoimella ja samalla vapautuneella mielellä. Sinä voit olla mukana juuri niin kauan kuin se tuntuu sinusta sopivalta ja sitten voit siirtyä uusien haasteiden kimppuun jossain muualla. Et kestä tässä kuussa yhtään tarpeetonta sitomista tai painostamista ja osaat kyllä osoittaa varsin tuntuvalla tavalla, mikäli joku pyrkii rajoittamaan elämääsi. Jos tilaa riittää, niin mitään ongelmia ei ole odotettavissa.

Vesimies

Pääset tässä kuussa toteuttamaan itseäsi kokonaan uudella tavalla Neptunuksen siirryttyä lopultakin omaan merkkiinsä. Vapauden tunne houkuttelee sinua kokonaan uusiin maisemiin ja ehkä hyvinkin paljon aikaisemmasta poikkeaviin harrastuksiin, joihin kannattaakin tutustua ilman sen suurempia sitoumuksia. Kevät on positiivisten ratkaisujen aikaa ja nyt sinulla on lupa lähteä toteuttamaan jokaista hyvältä tuntuvaa oivallusta käytännössä. Vain osa keksinnöistäsi toimii edes kohtuullisesti, mutta se ei olekaan pääasia. Tärkeintä on ottaa kiinni tästä uudesta tunnelmasta ja opetella käyttämään sitä.

Kalat

Neptunuksen siirryttyä pysyvästi merkkiisi, pääset pitkästä aikaa tekemisiin aidoimman herkkyytesi ja luovuutesi kanssa. Helmikuun aikana sekä Merkurius että Aurinko tekevät yhtymää Neptunukselle merkissäsi. Anna aavistusten ja tunnelmien ohjata elämääsi ja ratkaisujasi. Älä huolehdi hiukan sumuisesta olotilastasi, sillä juuri sen ansiosta tulet ”ajelehtimaan” oikeisiin paikkoihin ja törmäämään juuri oikeisiin ihmisiin. Luota sataprosenttisesti alitajuntasi herkkiin viesteihin ja opettele seuraamaan elämän pieniä signaaleja entistä varmemmin ja nopeammin. Ensimmäinen tunnelma on juuri se oikea.

Astro.fi

X