Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 4/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Vaikka tuo maaliskuu oli jo melkoista rytinää niin Afganistanissa kuin Japanissa, niin eipä ole luvassa sen rauhaisampaa tästä huhtikuusta. Oinaaseen rakentuva planeettarykelmä laittaa energioita liikkeelle sellaisella vauhdilla, että se varmasti erottuu uutisoinnissa. Tilanteiden arvaamattomuus lisääntyy Merkuriuksen perääntyvästä liikkeestä johtuen, joten mielenkiintoinen kuukausi tämä huhtikuu.

Maankuori on yhä kovemmassa paineessa ja mannerlaatat poukkoilevat vielä useaan otteeseen lähivuosina. Huhtikuun kuvioissa on energiaa myös järistyksille, mutta niin on oikeastaan kaiken aikaa ja siksi niistä ei kannata paljon ennustuksia rakennella.

Näin hurja energisyys antaa valtavasti lisäenergiaa kaikille mahdollisille vapaustaisteluille kaikkialla maailmassa ja vallanvaihdokset saattavat omalta osaltaan lisätä taloudellista epävakautta. Uskomattomat varainsiirrot joiltakin valtioilta niiden entisille tai vallassa oleville päämiehille ovat vasta jäävuoren huippu lähestymässä olevasta talousskandaalista.

Vastaava korruptio tulee varmasti esille EU:n ja Amerikan osalta vielä suuremmassa mittakaavassa, jolloin ihmisten reaktiot tulevat ravistelemaan nykyistä talousjärjestelmää yhtä tuhoisasti ja odottamattomasti kuin maanjäristys ydinvoimaa ja sen käyttökelpoisuutta.

Suomen politiikka ja siinä vaikuttava korruptio pysynee piilossa hiukan pidempään, mutta salat tulevat julki vääjäämättä seuraavien kahden vuoden sisällä. Tällä hetkellä hallitus tai eduskunta eivät päätä Suomen talousasioista ja lainoista, vaan ne päätetään jo ennen hallituksen tai edes ryhmäkokouksien istuntoja, jonne tuodaan valmiit päätökset. (Näin kertoi Markku Uuspaavalniemi Youtubeen ladatussa haastattelussaan ja samaa olen kuullut muiltakin tahoilta)

Henkilökohtaisessa elämässä on nyt uskallettava tehdä uudistuksia ja paahdettava eteenpäin omaan visioon ja omiin ideoihin luottaen. Kannattaa katsoa tarkasti eteensä, sillä perääntyvä Merkurius ei suosi päätöntä ryntäilyä missään asiassa. Vähintään yhtä kehno tulos tulee kuitenkin turhasta jarruttelusta, joten helpolla ei tule pääsemään kukaan meistä.

Menestyäkseen on uskallettava tehdä myös virheitä. Merkuriuksesta huolimatta on tässä kuussa uskallettava tehdä päätöksiä ja sitoutua niihin, kunnes metsään meno on varmistettu. Silloin on tyhjättävä pöytä ja aloitettava uudelleen. Pluton vahvat kuviot eivät jätä tilaa varmistuksille. Elämän koski pauhaa ja esteet on voitettava yksi kerrallaan sitä mukaa kun niitä eteen tulee.

Oinas

Oinaan merkissä käy nyt sellainen rytinä, ettei sinulla ole varaa jäädä odottelemaan omaa vuoroasi tai parempaa tuulirakoa. Olet etuoikeutetussa asemassa käyttämään luovuuttasi ja energiaasi kaikkiin sellaisiin tarkoituksiin, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Saturnuksen oppositiosta johtuen voimasi valuvat aivan hukkaan kaikesta sellaisesta tekemisestä, joka ei jaksa aidosti kiinnostaa sinua. Jupiter tekee tästä kuukaudesta yhden menestyksekkäimmistä tälle vuodelle sikäli kun uskallat sitoutua täysillä oman elämäsi uudistamiseen sen kaikilla muutosta kaipaavilla sektoreilla. Nyt jos koskaan on aika tehdä totta visioistasi ja unelmistasi.

Härkä

Huhtikuu on loistavaa aikaa Härkäihmisille ja pystyt nyt toteuttamaan suunnitelmiasi uskomattoman tehokkaasti kaikilla sellaisilla alueilla, jotka sinua eniten kiinnostavat. Härkänä olet luontainen nautiskelija ja tässä kuussa pääset parhaiten eteenpäin vain nauttimalla siitä mitä teet. Mitä paremmalla tuulella olet päivittäin, sitä huikeampia mahdollisuuksia avautuu eteesi. Sinun ei tarvitse rakennella mitään valmiita kokonaisuuksia tai ylipäätään suunnitella tulevaisuuttasi. Nyt riittää että nautit lisääntyvästä auringosta ja kaikesta mahdollisesta päivittäisessä elämässäsi. Elämä etenee nyt paremmin itsestään kuin yrittämällä.

Kaksoset

Huhtikuu testailee ihmisten jaksamista, mutta sinun osaltasi Saturnuksen haastava kuvio kääntyy selvääkin selvemmäksi mahdollisuuksien ajaksi. Nyt kannattaa tietoisesti keskittää oma energia sellaisiin hankkeisiin, jotka saavat veren ja adrenaliinin virtaamaan suonissasi. Nyt on löydyttävä haastetta elämäsi eri sektoreille, sillä pieni jännite siivittää sinut onnistuneisiin ratkaisuihin, jotka kantavat menestyksen hedelmää pitkälle kesään. Löydä oma juttusi työn, harrastusten tai vaikkapa kotielämäsi piiristä ja puske eteenpäin täydellä höyryllä muut asiat unohtaen, niin pääset pian ihailemaan saavutuksiasi.

Rapu

Sinulla riittää virtaa vaikka mihin, jos vain motivaatio on kohdallaan, mutta päinvastaisessa tapauksessa hukkuvat energiasi kuin lasillinen vettä Saharan hiekkaan. Jotta välttyisit tarpeettomalta uupumukselta, tulee sinun olla todella tarkkana päivittäisen tekemisesi kanssa ja löytää todella hyvä syy kulloisellekin aktiviteetille. Jos jatkat väkisin raskaalta tuntuvaa tekemistä, tulee se muuttumaan yhä raskaammaksi, kunnes kaadut taakkasi alle. Nyt olisi loistava hetki ottaa vaikkapa pieni loma ja viettää muutama päivä täysin rennosti ilman kalenteria tai puhelinta. Muista ehdottomasti levätä riittävästi.

Leijona

Leijonalla riittää virtaa melkein mihin tahansa, sillä Oinaaseen pesiytynyt planeettarykelmä lataa akkuihisi energiaa sitä enemmän mitä parempaa vauhtia pidät yllä. Älä piittaa muiden ärtymyksestä tai nuivasta asenteesta, vaan etsiydy nopeasti sellaiseen seuraan ja sellaisiin piireihin, joissa koet positiivisen latauksen ja pääset toteuttamaan itseäsi. Sinun ei tarvitse tässä kuussa tehdä yhtään mitään väkisin, sillä kosminen myötätuuli vie vauhdilla eteenpäin asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Pidä kiinni omasta linjastasi ja omista näkemyksistäsi, sillä menestyksen avaimet ovat tällä kertaa sinun käsissäsi.

Neitsyt

Raskas oppositioasema väistyy huhtikuussa ja paineet hellittävät kaikilla elämäsi sektoreilla. Sinun on silti aivan turha lähteä ryntäilemään minnekään, sillä kokonaisvaltaisesti tilanne jatkuu vähintään yhtä haasteellisena. Niinpä sinun osaltasi riittää vallan mainiosti, että määrittelet oman päämääräsi ja lähdet viemään sitä eteenpäin kaikessa rauhassa ja maltillisesti. Tällaisessa vaiheessa apuja ei kannata odotella mistään ulkopuolelta apuja omiin suunnitelmiin, sillä kaikilla muilla riittää tekemistä omien asioittensa hoitamisessa. Rakkauselämässä avautuu kokonaan uusia ulottuvuuksia ja ihastumisista kannattaa ottaa kaikki ilo irti.

Vaaka

Oinaan merkissä vaikuttavat planeetat tekevät vahvaa oppositiota merkissäsi vaikuttavaan Saturnukseen ja siksi sinun on pystyttävä tekemään täysin omia ratkaisujasi ennemmin sekunneissa kuin minuuteissa. Nopeus ei ole vahvin puolesi, mutta arpominen johtaa tällä kertaa ainoastaan jorpakkoon. Perääntyvä Merkurius aiheuttaa omat sekaannuksensa asioiden hoitamisessa ja ylipäätään sopimusten onnistumisissa. Silti sopimuksia ei kannata jättää tekemättä, koska siitä voi tulla vielä suurempi vahinko. Diplomatiaan ei kannata tukeutua, sillä voimasi on nyt vakaissa ja itsekkäissä päätöksissä.

Skorpioni

Tunnetta ja intohimoa kaipaavana Skorpionina pääset huhtikuun aikana irrottelemaan oikein tosissaan Venuksen ja Neptunuksen vaikuttaessa kolmiomerkissäsi. Alitajuntasi on herkimmillään ja ennemmin vaistoat kuin tiedät löytäneesi itsellesi jotain aivan ainutlaatuista. Älä suotta murehdi, jos toinen osapuoli ei ole aivan yhtä innoissaan, sillä tämä on sinun aikaasi nauttia elämästä ja erotiikasta. Uskalla keskittyä tekemään jokaisesta päivästä ja kohtaamisesta mahdollisimman nautinnollinen kokemus itsellesi ja huomaat, että samassa tahdissa kasvaa kumppaniehdokkaiden kiinnostus sinua kohtaan.

Jousimies

Tulimerkkinä pääset hyödyntämään kolmiomerkissäsi tapahtuvan energiakeskittymän, joka synnyttää positiivista ja innostunutta mielialaa elämää ja sen sisältämiä mahdollisuuksia kohtaan. Jousimiehenä olet luontaisesti muita kannustava ja haluat tarjota heille kaikkea sitä hyvää, mitä itse kulloinkin satut löytämään. Huhtikuun aikana olisi kuitenkin viisainta tyytyä pysyttelemään menestyksen aallonharjalla ihan vaan itseksesi, sillä juuri sinulla on käytössäsi oivaltamisen ja päätöksen tekemisen lahja. Jos alat kyselemään muilta heidän mielipiteitään, huomaat homman kariutuvan viivyttelysi johdosta.

Kauris

Elät erittäin haasteellista aikaa Merkuriuksen ja Saturnuksen perääntyessä neliössä merkkiisi koko huhtikuun ajan. Mitä tahansa suunnitelmia ja yhteisiä hankkeita sinulla sitten sattuukaan olemaan, niin kannattaa varautua yllättäviin ja ainakin aluksi epämiellyttäviltä tuntuviin yllätyksiin. Tilanteet vaihtelevat uskomattomalla nopeudella ja onnistut pitämään tilanteen hallinnassa vain oikealla ja rautaisella asenteella. Ongelmiin on tartuttava ratkaisumielessä ketään ulkopuolista syyttämättä, sillä kukaan ei aiheuta vaikeuksia tahallaan. Nopeat reaktiot ovat pääsylippusi parhaaseen lopputulokseen.

Vesimies

Huhtikuu on tehokkaan rakentamisen ja onnistuneiden innovaatioiden aikaa, sillä innostuksesi johtaa sinua vauhdikkaalla rytmillä eteenpäin menestyksesi polulla. Nyt on uskallettava heittäytyä muutosten ja uudistusten virtaan pelkoa tuntematta. Ideasi ja suunnitelmasi ovat uraa uurtavia ja samalla helposti toteutettavissa, kunhan vain pidät vauhtia yllä ja luotat siihen mitä olet tekemässä. Kun olet itse täysillä mukana, tulet saamaan myös kanssaihmistesi varauksettoman tuen hankkeillesi. Varmistelu saa muutkin epäröimään ja homman kaatuessa tunnet olosi surkeaakin surkeammaksi. Älä siis jarruttele.

Kalat

Kalana sinulle avautuu huhtikuussa suuri rakkauden aika Venuksen vaikuttaessa merkissäsi. Päästäksesi nauttimaan tämän kuukauden ihanuuksista, tulee sinun oppia ottamaan vastaan elämän tarjoamia ihanuuksia joka ainoa hetki. Venuksen ja Neptunuksen yhteisvaikutus on parhaimmillaan henkeä salpaava ihastumisten ja rakastumisten ravistellessa herkkää sydäntäsi. Uskalla heittäytyä elämän houkuttelevaan virtaan tietoisena siitä, että vain harva tämän kuukauden ihastumisista johtaa pysyvään kumppanuuteen. Saattaahan olla, että juuri sinun kohtaamisesi on yksi näistä harvoista.

Astro.fi

X