Horoskoopit 1.1.2009

Tammikuun horoskooppi

Teksti: Anna.fi

KuukausihoroskooppiNäin sitä on taas selvitty yhdestä Joulusta ja on aika aloittaa uusi vuosi uusilla kujeilla. Tammikuu on astrologisesti hyvinkin toivoa herättävä, sillä Mars tekee kuun jälkimmäisellä puoliskolla kolmiota Saturnukselle ja sekstiiliä Uranukselle. Maailmanlaajuiseen lamatunnelmaan tämä kuvio ei pysty sen kummempaa nostetta aiheuttamaan, mutta joillekin ihmisille ja yrityksille se on mahdollisuus lähteä toteuttamaan omia uusia ideoita käytännön tasolla.

Etenkin Kauriit, Neitsyet, Kalat ja Ravut ovat loistavissa asemissa kaikkien omien suunnitelmiensa kanssa, mutta menestystä on tietysti luvassa ihan jokaiselle asiaansa uskovalle merkistä riippumatta. Parempaa aikaa uusien ideoiden toteuttamiselle ei ole olemassa kuin tällainen taloudellinen muutosvaihe, jota jotkut täysin perusteetta lamaksi kutsuvat. Lama on vain ja ainoastaan asennekysymys. Elämässä kaikki asiat kulkevat sykleinä. Sinäkin olet välillä virkeä ja välillä väsynyt. Jokainen tarvitsee lepoa ja jokainen tarvitsee haasteita, jotta elämä maistuisi elämältä. Talouselämässä vuorottelevat nousu- ja laskukaudet vuoroveden tapaan ja se on loistava juttu, sillä ilman tällaista vuorottelua ja sykliä koko taloutta ei olisi edes olemassa, eikä elämää.

Tammikuussa Merkurius ja Aurinko tekevät yhtymää Jupiterille Vesimiehessä ja siksi Vesimiehet ovat avainasemassa uusien aloitusten ja kaikkien omien projektiensa kanssa. Heillä on käynnistymässä 12 vuoden menestysjakso omassa elämässään ja yksi parhaista ajankohdista sen käynnistämiseen on juuri tämä tammikuu. Vesimiesten lisäksi suotuisien tuulien alla pääsevät purjehtimaan Kaksoset ja Vaa’at, joiden kannattaa asettaa kompassi kohdalleen ja keskittyä päämääriensä toteuttamiseen.

Rakkauselämässäkin riittää vilskettä Venuksen tehdessä yhtymää Uranukselle Kalojen merkissä. Yllättäviä käänteitä rakkauselämässä lupaillaan Kalojen lisäksi Ravuille ja Skorpioneille, jotka kaikki ovat hiukan vallattomalla tuulella heti vuoden vaihduttua. Venuksen ja Uranuksen yhtymällä on myös toinen puolensa eli kasvava vapauden ja riippumattomuuden tarve, joka ilmenee voimakkaimpana Neitsyillä, Kaksosilla ja Jousimiehillä. Nämä merkit eivät tässä kuussa kestä turhaa sitomista tai riippuvuutta, vaan tempoilevat irti kahleistaan kuka milläkin menestyksellä.

Oinas

Auringon ja Marsin neliöt merkkiisi aiheuttavat ajoittain melkoista ahdistusta sellaisille Oinaille, jotka jostain syystä ovat eksyneet omalta reitiltään, eivätkä pääse toteuttamaan itseään sillä intensiteetillä, joka tälle merkille kuuluu. Ahdistava olotila on tässä vaiheessa selvääkin selvempi merkki muutoksen tarpeesta elämässäsi. Voit olla aivan varma siitä, että sinulla riittää vääntöä vaikka millaiseen suunnan vaihdokseen elämässäsi näiden neliöiden vaikuttaessa merkkiisi. Ahdistus on aina merkki luovasta energiasta, joka vaatii päästä purkautumaan kauttasi ja nyt sinun tarvitsee vain näyttää suunta, niin johan alkaa tapahtua.

Härkä

Härkänä satut tässä kriisivaiheessa osumaan loistavaan saumaan monessakin mielessä. Ensinnäkin Saturnus ja Uranus aiheuttavat positiivista painetta monenlaisille uudistuksille elämäsi kaikilla osa-alueilla. Lisäksi Pluton maailmoja keikuttava siirtyminen Kauriiseen tukee kosmisten vaikutuksiensa kautta eniten juuri sinun merkkiäsi. Tammikuussa sattuu kaiken lisäksi Mars tekemään kolmiota merkkiisi, joten nyt jos koskaan on aika kuopaista pari kertaa terävästi ja sitten rynnätä liikkeelle kaikissa sellaisissa asioissa, jotka sinua nyt vetävät puoleensa. Jokainen liikkeelle lähtevä Härkä tulee saamaan arvaamatonta etua ja hyötyä rohkeudestaan valita selkeä suunta elämälleen.

Kaksoset

Jos Joulun seutu oli Kaksosille hiukan ankeamman tuntuista aikaa, niin nyt on aika ottaa vahinko takaisin ja nauttia täysin siemauksin Merkuriuksen, Auringon ja Jupiterin menestystä tarjoavasta aspektista. Mikään itsestään selvyys menestyksen kelkkaan hyppääminen ei kuitenkaan Kaksoselle ole sillä koko ajan tiukentuva Saturnuksen ja Uranuksen t-risti asettaa onnistumiselle omat ehtonsa. Sinun on tammikuun aikana osattava erottaa innostunut ja inhottava tekeminen tehokkaasti toisistaan, sillä sekaantuessaan ne saavat aikaan kasvavaa epätietoisuutta. Aseta päämääräsi sellaisiin asioihin, joiden tiedät aivan varmasti kiinnostavan sinua kaikkein eniten ja onni seuraa.

Rapu

Auringon ja Marsin oppositio asettavat sinut kovien haasteiden eteen tammikuussa, sillä resurssisi eivät nyt riitä minkäänlaiseen pehmoiluun ja energiat osaavat olla todella tiukassa heti kun yrität tehdä jotakin sellaista, joka ei juuri sillä hetkellä jaksa kiinnostaa. Toisaalta Marsin oppositio antaa aivan hurjan latauksen kaikkeen sellaiseen, jonka toteuttamiseen sinulla on todellinen intohimo. Intohimoa löytyy myös rakkauselämässä Venuksen ja Uranuksen tehdessä kolmiota merkkiisi tarkimmillaan tammikuun loppupuolella. Olet vallattomalla tuulella ja innostut asioista, joihin et aikaisemmin ole kiinnittänyt mitään huomiota. Myös uusia ja outoja tuttavuuksia on luvassa.

Leijona

Toivottavasti sait joulukuussa vauhtia ja suuntaa elämääsi, sillä nyt niitä tarvitaan eteenpäin menon varmistamiseksi. Merkuriuksen, Auringon ja Jupiterin yhdessä tekemät oppositiot tempaavat tehokkaasti mielekkyyden pois kaikesta sellaisesta, mitä teet pelkän velvollisuuden tunteesi tai muuten vain pakon ajamana. Tyytymättömyyden ja tyhjyyden tunne iskevät kimppuusi sitä ärhäkkäämmin, mitä epäselvempiä elämälle asettamasi haasteet ovat. Nyt on viisainta määrittää mahdollisimman selvästi, mihin todella haluat päästä ja rakentaa sitten päivittäinen elämäsi palvelemaan tuota tarkoitusta. Näin tekemällä pysyt sentään liikkeellä.

Neitsyt

Saturnuksen vaikuttaessa merkissäsi, olet entistä enemmän pakotettu hakemaan itsellesi uutta suuntaa ja aivan varmasti myös uutta motiivia. Tammikuussa aktiviteetti on viisasta suunnata tuonne rakkauselämän puolelle. Venuksen yhtymä Uranukselle oppositiossa merkissäsi vaikuttavaan Saturnukseen, saa sinut kiehumaan omassa liemessäsi, ellet ole pystynyt säilyttämään itselläsi riittävää tilaa ja vapautta omalle tekemiselle ja ennen kaikkea omille harrastuksille ja kiinnostuksen kohteille. Rakkauselämän kriisi on sitä painavampi, mitä tunnollisemmin olet pyrkinyt täyttämään kumppanisi toiveita omiesi kustannuksella. Ota siis tilasi ja tee mitä haluat.

Vaaka

Toivottavasti maltoit ottaa joulukuun riittävän rauhallisesti ja palauttaa akkusi täyteen lataukseen, sillä tässä kuussa sinulla on käyttöä kaikelle irti otettavalle energialle, jonka pystyt itsestäsi esiin kaivamaan. Merkuriuksen, Jupiterin ja Auringon kolmiot merkkiisi antavat lupauksen suotuisista menestyksen tuulista kaikille sellaisille hankkeille, jotka saavat sinut hehkumaan innosta ja tekemisen ilosta. Mihinkään väkisin tekemiseen ei voimia tässä kuussa kannata haaskata, sillä menestys löytyy vain iloisesta ja sitoutuneesta tekemisestä. Jos eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia, niin niihin kannattaa tarttua kaksin käsin ja pieniä riskejä pelkäämättä.

Skorpioni

Intohimon ja kuuman rakkauden väsymättömänä kannattajana pääset aloittamaan tämän vuoden erittäin mielenkiintoisissa merkeissä Venuksen ja Uranuksen tehdessä kolmiota merkkiisi. Skorpionina tiedät tavallista herkemmin, milloin elämässä on oikeata rakkautta ja intohimoa, samoin kuin sen, että siitä on puutetta. Nyt on kuitenkin sellainen aika, että kosmiset tekijät puuttuvat asioihisi ja vielä entisestään herkistävät sensitiivisiä vaistojasi. Sydämesi on asettunut tarkalleen sisäisen arvomaailmasi taajuudelle ja tunnistaa oikeat sävelet erehtymättömällä tarkkuudella. Siksi ihastumiset ja rakastumiset ovat niin rajuja ja täynnä elämän ihanaa dramatiikkaa.

Jousimies

Tammikuussa merkkiisi ei ole vaikuttamassa mitään Saturnuksen ja Uranuksen muodostamaa t-ristiä lieventävää tekijää, joten saat ainutlaatuisen kunnian toimia muurinsärkijänä muutosten ottaessa paikkaansa elämässä ja maailmassa. Vaikka titteli kuulostaa varsin ansiokkaalta ja jopa ulkoista kunniaa tuottavalta, joudut kuitenkin tyytymään lähes näkymättömään rooliin, sillä muutostarve kohdistuu täysin puhtaasti omaan elämääsi ja sen perinpohjaiseen uudistamiseen. Sisäinen muutospaine ajaa sinua kohti parempaa ja mielekkäämpää elämää mielipidettäsi kyselemättä ja järkisyitä kuuntelematta. Anna itsellesi lupa vapautua vanhasta painolastista.

Kauris

Tammikuun aikana Mars tekee merkistäsi kolmiota Saturnukselle ja sekstiiliä Uranukselle, mistä johtuen pystyt sovittautumaan maailman muutoksiin huomattavasti muita merkkejä helpommin. Sinulla on mahdollisuus saada ratkaisevaa hyötyä niistä vaikeuksista ja ongelmista, joiden parissa yritysmaailma ja rahatalous tällä hetkellä kamppailevat. Älä suotta tule minulta tai keneltäkään muulta kysymään, mitä sinun kannattaisi tehdä, sillä sen tiedät vain sinä itse. Tärkeintä on olla liikkeessä ja hakea koko ajan uutta suuntaa ja uutta ideaa elämällesi.  Ensimmäisen askeleen otettuasi huomaat kaiken sujuvan uskomattoman tehokkaasti omalla painollaan.

Vesimies

Tammikuussa Jupiter ottaa pysyvän paikan merkissäsi ja aloittaa elämässäsi kokonaan uuden 12 vuoden menestysjakson jollakin alueella, joka on sinulle arvokas ja ennen kaikkea innostava. Jupiterille tekevät tammikuun aikana yhtymää Merkurius ja Aurinko, jotka entisestään voimistavat positiivista ja menestykseen suuntaavaa vaikutusta. Tämän paremmissa merkeissä vuosi ei enää voi alkaa ja siksi sinun on tartuttava itseäsi niskasta kiinni riittävän rajulla otteella. Tammikuu on sinulle päätösten tekemisen aikaa toivottavasti useammallakin sektorilla. Kaikki mitä todella päätät saada tänä vuonna aikaan, tulee myös toteutumaan paljon odottamaasi helpommin ja tuloksekkaammin.

Kalat

Venus saapuu merkkiisi vuoden 2009 alkamisen kunniaksi ja niinpä saat tehtäväksesi rakentaa itsellesi mahdollisimman ihanan tammikuun. Kaikki Venuksen ohituksen aikana itsellesi sallimat ilot ja nautinnot tulevat kertaantumaan loppuvuoden aikana. Tästä syystä sinun kannattaa tietoisesti tehdä jokaisesta päivästä ainutlaatuinen kokemus itsellesi. Tammikuun toisella puoliskolla Venus tekee yhtymää Uranukselle ja oppositiota Saturnukselle, jolloin tapahtuu paljon outoja asioita. Voimakkaat ihastumiset ihmisiin tai asioihin järisyttävät tunnemaailmaasi ja saavat sinut vapauttamaan itsesi rakkaudettomista kahleista. Elät vuoden 2009 ihastuttavinta kuukautta.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi