Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 1/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 3.1.2011

Tammikuun ensimmäinen viikko on täynnä massiivista ja vireeltään positiivista uudistumisenergiaa Jupiterin tehdessä kolmatta ja samalla viimeistä viimeistä yhtymää Uranukselle. Kaikkea uutta kannattaa nyt laittaa liikkeelle suurilla tehoilla, sillä aloittamisajankohtana tammikuun ensimmäinen viikko on vertaansa vailla.

Tiistai 4.1.2011

Auringonpimennys aktivoi Marsin ja Saturnuksen neliötä, jolloin vastakkainasettelu vanhan ja uuden idean välillä on itsestäänselvyys. Alitajunta ja tunteet ovat ratkaisevassa roolissa oikeiden valintojen tekemisessä. Intoa saa olla pelissä niin paljon kuin mahdollista.

Keskiviikko 5.1.2011

Venuksen kolmio Uranukselle korostaa ilon ja nautinnon merkitystä tulevan vuoden menestyksen kannalta. Uskallus uusiin kokemuksiin ja uusiin innovatiivisiin haasteisiin kolahtaa nyt kohdalleen. Jos nautit tekemisestä tämän viikon aikana, niin aivan varmasti tulet menestymään myös tulevaisuudessa.

Torstai 6.1.2011

Tottahan se Venus tekee samaan aikaan kolmiota myös Jupiterille ja romanttiset tunnelmat värittävät kaikkien elämää hiukan tavallista enemmän. Menestys on sitä että nauttii elämästä tänään. Varmista sinä oma menestyksesi.

Viikonloppu

Viikonloppuna Auringon neliö Saturnukselle palauttaa ainakin osan porukasta maan pinnalle. Energia ei riitä uuteen ja vanhaan. Jostain on maltettava myös päästää irti. Tämä viikonloppu näyttää, mistä sinun tulisi irrottaa otteesi. Viesti tulee väsymyksen ja vastoinkäymisten muodossa.

Astro.fi

X