Horoskoopit 19.4.2010

Viikkohoroskooppi viikolle 16/2010

Teksti: Anna.fi

ViikkohoroskooppiMaanantai 19.4.2010

Viikonloppuna Härän merkissä perääntymisensä aloittanut Merkurius pelottelee innokkaita astrologian harrastajia, mutta kannattaa muistaa, että vain epävarmalta tuntuvat jutut on nyt syytä jättää tuonnemmaksi. Elleivät hälytyskellot soi, niin päätöksiä ja aloituksia voi tehdä ihan samaan malliin kuin muulloinkin. Kaikenlaista sähläystä vaan on tavallista enemmän kaikessa tekemisessä.

Tiistai 20.4.2010

Rauhallinen eteneminen on tämän viikon ainoa tärkeä muistettava, sillä Merkuriuksen perääntyessä kiire kostautuu normaalia ikävämmällä tavalla.

Keskiviikko 21.4.2010

Puolikuu loistaa taivaalla silloin, kun pilvet eivät ole sitä peittämässä, mutta tästä neliöasemasta huolimatta loppuviikko vaikuttaa varsin positiiviselta aikajaksolta. Ollaan siis positiivisella mielellä Merkuriuksen pakittamisesta huolimatta.

Torstai 22.4.2010

Rakkauselämässä on nyt menossa totuuden paljastumisen aika Venuksen tehdessä neliötä Neptunukselle. Silmät avautuvat ja jokainen tulee näkemään, missä mallissa oma kumppanuus on tällä hetkellä. Kaikenlaiset salailut paljastuvat varokeinoista huolimatta, joten eläkäämme totuudessa.

Viikonloppu

Kun nuo mahdolliset petollisuudet on sitten saatu jonkinlaiseen järjestykseen, voit hyvällä mielellä aloittaa uuden rakkauselämän rakentamisen oikeaksi katsomasi kumppanin keralla. Tarjontaa tuntuisi riittävän tämän viikonlopun aikana Venuksen tehdessä sekstiiliä Uranukselle ja kolmiota Saturnukselle.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi