Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 18/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 3.5.2010

Merkuriuksen ja Pluton kolmio antaa Merkuriuksen perääntymidsestä huolimatta suorastaan loistavat eväät kaikkien mahdollisten suunnitelmien ja sopimusten loppuun saattamiselle ja tarkistamiselle tämän viikon aikana. Edelleen kannattaa kuitenkin olla tarkkana kaikkien omien epäilysten kanssa. Niitä tulee kuunnella Merkuriuksen perääntyessä.

Tiistai 4.5.2010

Auringon ja Marsin neliö aktivoi kaikkea toteuttavaa energiaa ja laittaa asioita liikkeelle vaikka väkisin. Parempi olla siis liikkeellä vapaa-ehtoisesti omien ideoiden kanssa, sillä muuten tuuppaus kohdistuu kehnompaan paikkaan.

Keskiviikko 5.5.2010

Kuu tulee voimakkaaseen asemaan Marsin ja Merkuriuksen kanssa juuri tänään ja siksi ilmaisut saattavat heilahtaa aggressiiviselle puolelle varsin helposti. Nyt kannattaa pitää alusta alkaen kiinni omasta kannastasi asiassa kuin asiassa, jotta tunnelma säilyy rauhallisena.

Torstai 6.5.2010

Hetkelliset kiukun puuskat tahdittavat myös tätä päivää. Edelleen kannattaa ottaa asiat rauhallisesti.

Viikonloppu

Viikonloppu on pyhitetty suurille tunteille Venuksen tehdessä sekstiiliä Marsille. Rakkauselämässä koetaan nyt suuria tunteita ja ihania ihastumisia. Nauttikaamme siis alkavasta kesästä.

Astro.fi

X