Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 20/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 17.5.2010

Tästä käynnistyy todella hurja viikko, jonka aikana voi tapahtua isoja asioita maailmalla ja yksityisessä elämässä. Suurta Ristiä rakentavat tekijät ovat vahvassa kontaktissa persoonallisiin planeettoihin ja se näkyy tavallista vahvempana jännitteenä kaikessa elämässä.

Tiistai 18.5.2010

Venuksen neliö Jupiterille ja Saturnukselle käynnistää sosiaalisten muutosten sarjan jollain tavalla sekä taloudellisessa että henkilökohtaisessa elämässä. Tyytymättömyys tulee herättämään voimakkaita reaktioita kansoissa ja yksityisessä ihmisessä. Kaikki etsivät uutta ideaa elämäänsä.

Keskiviikko 19.5.2010

Osa meistä myös löytää tuon uuden idean ensin omaan elämäänsä ja sitä kautta myös rakkauselämäänsä. Ilo ja rakkaus löytyvät aivan varmasti, jos niitä vain rohkenee lähteä etsimään. Tähän meitä kannustaa Venuksen ja Neptunuksen kolmio.

Torstai 20.5.2010

Rakkauselämässä tosiaan sattuu ja tapahtuu tällä viikolla. Vapaus kuuluu tärkeänä osana rakkauteen ja sitä nyt haetaan raskailla aseilla Venuksen tehdessä neliötä Uranukseen.

Viikonloppu

Jupiterin ja Saturnuksen oppositio tekee tästä varsin tulenaran viikonlopun niin markkinataloudelle kuin muillekin taloutta koskeville asioille. Eikä vain viikonloppua, sillä tätä voidaan hyvin pitää voimakkaimpana lähtölaukauksena ensi kuun Suurelle Ristille.

Astro.fi

X