Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 25/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 20.6.2011

Viikonlopun kovat neliöt tuntuvat vielä alkuviikosta ja synnyttävät tavallista aggressiivisempia reaktioita vähän meillä kaikilla. Viikon edetessä tilanne rauhoittuu ja luvassa on myös kasvavaa herkkyyttä Neptunuksen välityksellä.

Tiistai 21.6.2011

Merkuriuksen neliö Saturnukselle tuo tullessaan ratkaisemattomalta tuntuvia tilanteita, joista selvitäksesi sinun tulee tunnustaa omien voimavarojesi rajallisuus.

Keskiviikko 22.6.2011

Omaan intuitioon luottaminen on tänään ja koko loppuviikon yksi tärkeimmistä elementeistä karikkojen välttämiseksi. Kuuntele omaa tekemistäsi ja lopeta ajoissa kaikki sellainen, mikä aiheuttaa ahdistavan olotilan.

Torstai 23.6.2011

Paljon positiivisempi juttu on Auringon kolmio Neptunukselle, joka puolestaan herkistää alitajuntasi seuraamaan sinulle positiivisia asioita ja onnistumaan niissä. Tuo eilinen kuvio on kuitenkin tämänpäiväistä voimakkaampi, joten ole tarkkana tekemistesi kanssa.

Viikonloppu

Viikonloppua hallitsee tuon Mars kuvion lisäksi Auringon neliö Uranukselle ja siksi levottomuus on huipussaan. Levottomuudet roihahtavat helposti suuriksi mielenilmauksiksi kaikkialla maailmassa. Saattaapa tämä telluksemmekin reagoida tähän jännitteeseen.

Astro.fi

X