Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 9/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 1.3.2010

Kuun ja Venuksen oppositio toimii sopivasti liipasimena tälle mullistavalle ja täynnä romanttisia yllätyksiä olevalle maaliskuun ensimmäiselle viikolle. Tunnemaailmassa tapahtuu tosiaan odottamattomia juttuja, joihin ei juuri voi etukäteen valmistautua, muuta kuin päättämällä nauttia elämästä.

Tiistai 2.3.2010

Kuun kerran kuukaudessa toistuva yhtymä Saturnukselle tekee tästä päivästä hiukan tavallista jähmeämmän ja muistuttaa levon välttämättömyydestä omalle jaksamiselle.

Keskiviikko 3.3.2010

Yksi tällainen tunnepitoinen päivä sopii hyvin alustamaan huomenna täyttyvää Venuksen ja Uranuksen yhtymää. Ilmassa on jo tänään iso annos värinää ja jännitystä.

Torstai 4.3.2010

Tänään sitten on se hulvattomista hulvattomin päivä ihastua tai rakastua vailla järjen hippustakaan. Ainakin Kalat tekevät aivan uskomattomia ratkaisuja koko tämän viikon ajan, joten seikkailijat: Olkaa valmiina. Ajankohta sopii toki merkille kuin merkille pistää elämä ihan täysin pois raiteiltaan sydämen ääntä kuunnellessa.

Viikonloppu

Viikonloppu menee sitten mukavasti samoissa tunnelmissa ja säpinää riittää niin uusien tuttavuuksien kanssa kuin jo aikaisemmin rakentuneissa liitoissa. Hyvä jakso vaikkapa matkustella ja tutustua uusiin kulttuureihin. Lontoossa kenties?

Astro.fi

X