Jo muinaiset roomalaiset leipoivat focacciaa. Leivän herkullisuuden salaisuus piilee pumpulinpehmeän sisuksen ja öljyisen, rapean kuoren välisessä liitossa. On makuasia, kumpi on parempi: litteä vai korkea focaccia. Molemmat versiot onnistuvat tällä ohjeella.
Käytä focacciaan oliiviöljyä kitsastelematta. Suolaa ja rosmariiniakin saa leivässä olla tuntuvasti.
Taikinaterapiaa: nyt leivotaan leipää, Ruoka.fi
Italialainen pannuleipä, Ruoka.fi
Gluteeniton leipä x 8, Kotiliesi.fi
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous