Kauneus 23.11.2016

Aikuisten joulukalentereista tuli jättihitti – nämä kalenterit ovat himotuimpia

Teksti: Elisa Hurtig Kuvat: iStock, valmistajat
Todelliseksi hitti-ilmiöksi muodostuneet aikuisten joulukalenterit kätkevät sisäänsä kaikkea somaa huulirasvoista luksuskosmetiikkaan. Suosituimmat kalenterit myydään loppuun hetkessä ja niistä ollaan valmiita maksamaan jopa satoja euroja.

Muistatko sen kutkuttavan tunteen, kun lapsena sai joulukuussa joka aamu avata yhden luukun joulukalenterista? Nykyään joulukalenterit eivät enää ole lasten yksinoikeus, sillä markkinoille on tullut myös aikuisille suunnattuja joulukalentereita.

Aikuisten joulukalentereissa ei tyydytä halpissuklaaseen, vaan luukuista paljastuu koruja, käsivoiteita, meikkejä, hajuvesiä tai jopa viskiä. Pikkuruiset voidepurkit selvästikin piristävät monen mieltä, sillä kalentereista on tullut niin himoittuja, että ne viedään käsistä.

Esimerkiksi viime jouluna Glitter teki aikuisille suunnatun korukalenterin, joka loppui myymälöistä jo ennen joulukuuta. Muualla maailmalla meno on vielä hurjempaa: Huffington Post kirjoitti jo lokakuussa, että himotuimmat kalenterit on myyty loppuun — huolimatta siitä, että niiden hinnat huitelevat jopa sadoissa euroissa. Esimerkiksi kosmetiikkamerkki Kiehlsin kalenterista on enää tänä vuonna turha edes haaveilla.

Aikuisten joulukalentereissa on kosmetiikkaa ja asusteita

Suurin ongelma saattaakin olla, miten haluamansa joulukalenterin saa. Voit vielä kokeilla onneasi esimerkiksi näiden kalentereiden suhteen:

The Body Shopin joulukalenteri kätkee sisäänsä 24 erilaista tuotetta, joukossa sekä ikisuosikkeja että uutuuksia. Kalenterit maksavat sisällöstä riippuen 79–129 euroa.

L’Occitanen kalenterin luukkujen taakse on piilotettu matkakokoisia kosmetiikkayllätyksiä, 44,90 euroa.

lorkku

L’Oréal Paris -luksuskalenteri on meikkifanin unelma. Luukkujen takana on meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, 250 euroa.

H&M:n asustejoulukalenterin luukuista löytyy pikkuriikkisiä asusteita, 29,99 euroa.

babylips

Baby Lips kalenteri sisältää tietenkin huulivoiteita — joka päivälle omansa. Huulipuikkojen ystävän kalenteri maksaa 29,90 euroa.

glitter

Glitterin kalenterit sisältävät koruja ja muita kauneustuotteita. Glitterillä on oma kalenteri myös lapsille, joille suklaa ei maistu, 29,90 euroa.

Lähteet: Miltton, Huffington post

Lue lisää:

Joulun parhaat glögit – Terästetyt ja alkoholittomat glögisuosikit

Viime hetken joululahjavinkkejä sukulaisille – Kaiva komerostasi eilispäivän hittituotteet ja laita ne kiertoon

Näin meikkaat pikkujoulujen kauneimmat sumusilmät – Onnistu ammattilaisen ohjeilla

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi