Annan muuttumisleikissä nähtiin 8 upeaa tyylimuutosta. Mikä niistä on oma suosikkisi?
Annan muuttumisleikissä nähtiin 8 upeaa tyylimuutosta. Mikä niistä on oma suosikkisi?
Kauneus

Annan supersuosittu muuttumisleikki muutti 8 naisen lookin päästä varpaisiin – äänestä vuoden 2018 ihanin muodonmuutos!

Annan muuttumisleikissä lukijat pääsevät kokemaan ihanan muodonmuutoksen. Kenen muuttumisleikissä loihdittu uusi tyyli on mielestäsi ilahduttavin? Katso muodonmuutoksen ennen ja jälkeen -kuvat ja äänestä suosikkiasi!
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: OM-arkisto

Annan Muuttumisleikki on yksi rakastetuimmista juttusarjoistamme. Muuttumisleikkiin hakeneet lukijamme pääsevät kokemaan upean muodonmuutoksen Milla Muurimäen ja muiden ammattilaisten käsissä. Muuttumisleikin lopputulos kuvataan studio-olosuhteissa.

Tänä vuonna muuttumisleikkiin pääsi kahdeksan onnekasta naista. Kenen muodonmuutos oli mielestäsi ihanin, ilahduttavin tai onnistunein? Äänestä omaa suosikkiasi ja voita ihana lahjapaketti itsellesi!

1. Marketan, 60, näyttävä muutos toi esiin tiimalasivartalon

Marketta sai vinkin korostaa kauniin muotoisia huuliaan huulipunalla.

Palvelusihteerinä työskentelevä Marketta Paananen, 60, on ollut koko ikänsä vaalea. Uudessa viileässä, helmiäisenharmaassa hiussävyssä on täydellisesti aikuiselle naiselle sopivaa pehmeyttä ja eloa.

Leikittelevä pukeutuja toivoi lisävinkkejä myös asusteiden käyttöön ja vaatteiden yhdistelemiseen. Kietaisumekko oli hänelle täydellinen valinta: avara kaula-aukko keventää dekolteeta ja vartaloa myötäilevä leikkaus muotoilee tiimalasivartalon.

Marketta ennen ja jälkeen:

2. Annetten, 54, uudet lyhyet hiukset ja raikas meikki nuorensivat tyyliä vuosilla

Muuttuja, muuttumisleikki

Annette Ekblad oli valmis kokeilemaan uudenlaista juhlatyyliä, vaikka ajatteli, että meikki vanhentaa häntä.

Sporttinen ja rokista pitävä Annette Ekblad, 54, on farkuissa viihtyvä vahtimestari, joka pitää itseään ikäistään nuorempana ja kertookin, ettei hänen tyylinsä ole vaihtunut 30 vuoteen. Annetten mielestä meikki vanhentaa, ja siksi hän ei meikkaa. Nyt hän halusi oppia helpon ja uudenlaisen juhlatyylin.

Annette ennen ja jälkeen:

3. Kitin, 42, jäänsiniset silmät ja iho saatiin hehkumaan

Muuttumisleikki

Kiti Sinisalo on aiemmin käyttänyt jakkua ainoastaan koiranäyttelyissä, sillä hänen mielestään se on tätimäinen vaate. Muutoksessa Kitin jäänsiniset silmät ja iho saatiin hehkumaan.

Toimistotyöntekijänä työskentelevä Kiti Sinisalo, 42, tykkää pukeutua tummiin sävyihin. Kiti ei pidä tyttömäisestä tyylistä, siksi hän käyttää usein housuja. Juhliin laittautuessaan hän pukeutuu mustaan hameeseen. Jakkuasut ovat hänen mielestään tätimäisiä – siksi todistimme, että jakkupuku voi olla tyylikäs ja nuorekas valinta. Meikissä halusimme myös korostaa Kitin kauniita jäänsinisiä silmiä: tummat sävyt luomilla korostavat silmien omaa sävyä.

Kiti ennen ja jälkeen:

4. Miian, 37, upea muutos – kirkas huulipuna toi esiin itsevarman kaunottaren

muuttumisleikki

Miia ei halua korostaa itseään, eikä siksi tykkää käyttää huulipunaa. Ja näin hyvin hänelle sopi punainen huulipuna!

Miia Pankinaho, 37, toivoi enemmän asennetta pukeutumiseensa. Myyntialalla työskentelevän Miian yhdessä työpaikassa oli pukeutumiskoodina musta väri, joka on jäänyt päälle. Ennen muuttumisleikkiä kotiäidin käytössä ovat 5–10 vuotta vanhat vaatteet, jotka tuntuivat tylsiltä. Toiveena oli saada itsevarmuutta pukeutumiseen ja oppia käyttämään kuoseja. Meikissä korostimme Miian kauniita, täyteläisiä huulia kirkkaanpunaisella huulipunalla.

Miia ennen ja jälkeen:

5. Sähäkkä polkkatukka toi Rian, 48, upeat kasvot esiin

Annan muuttumisleikki, muuttuja

Ria Özberk pitää nuorekkaista ja hieman erikoisemmista vaatteista. Hän rakastaa värejä ja välttää mustaa.

Lähihoitajana työskentelevä Ria Özberk, 48, halusi lookin, joka olisi asiallinen ja naisellinen. Väriä oli myös lupa käyttää. Ria ei olisi halunnut luopua hiusten pituudesta. Halusimme kuitenkin leikata huonokuntoiset latvat pois: lopputuloksena oli sähäkkä polkkatukka. Uusi tukka kehystää Rian kasvot kauniisti sekä korostaa siroa ja pitkää kaulaa.

Ria ennen ja jälkeen:

6. Pitkä otsatukka loi upeat kehykset Heidin, 49, kasvoille – äläkä enää usko, että raita lihottaisi!

Heidi Stenberg halusi muuttumisleikissä muutosta hiustyyliinsä.

Projektijohtaja Heidi Stenbergin, 49, vaatekaapissa on klassista ja asiallista skandityyliä, mutta raita­kuosia hän on vältellyt – turhaan. Uudessa meikissä keskityttiin enemmän silmiin kuin huuliin, sillä hiusten graafista ilmettä haluttiin korostaa.

Heidi ennen ja jälkeen:

7. Reetan, 39, juhlameikki syntyi luonnollisilla sävyillä ja tummemmat hiukset korostivat silmien sävyä

Annan muuttumisleikki, muuttuja

Hevostenhoitaja Reetta Ristimäen työasuun kuuluvat villasukat ja verkkarit, mutta vapaa-ajan tyyliin hän kaipasi glamouria.

Reetta Ristimäen, 49, työtovereita ovat hevoset, joten työpukeutumisen ainoa etiketti on mukavuus ja käytännöllisyys. Vapaa-ajalla Reetta tykkää pukeutua värikkäisiin vaatteisiin ja käyttää runsaasti meikkiä. Reetan hiuksia kerrostettiin ja hiusten väriä syvennettiin tummemmaksi, mikä korosti kauniisti silmien sävyä.

Reetta ennen ja jälkeen:

8. Tarjan, 52, hiuksia leikattiin reippaasti – tuloksena kaunis ja naisellinen polkkatukka

Annan muuttumisleikki, muodonmuutos, muuttuja

Tarja Raatikainen ei ole pitänyt farkkuja omana juttunaan.  Korkeavyötäröinen ja leveälahkeinen malli piirsi Tarjalle vyötärön ja juuri sopivasti kurvikkuutta.

Asiantuntijatehtävissä työskentelevä Tarja Raatikaisen, 52, on ollut lähes aina pitkähiuksinen blondi. Hän sanoo identiteettinsä olevan naisellinen nainen. Toinen syy on ollut hiustyylin help­pous. Hiukset saa kiinni, eikä tarvitse käydä niin usein kampaajalla. Kerrostetut latvat ja pitkä otsatukka tekivät Tarjan kutreista paksumman ja kuohkeamman näköiset – naisellisuutta menettämättä.

Tarja ennen ja jälkeen:

Muuttumisleikin ihanat naiset – äänestä ilahduttavin muodonmuutos!

Kenen muodonmuutos on mielestäsi onnistunein tai ilahduttavin? Äänestä suosikkiasi ja voit voittaa itsellesi ihanan L’oréal Paris -kasvohoitopaketin (arvo 21,90 €) sekä IdHair-hiustuotteita (arvo 59,70 €)! Äänestys päättyy 11.1.2019.

Äänestä muuttumisleikin suosikkiasi ja voita kauneuspaketti!

ARVONTA ON NYT PÄÄTTYNYT! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Lue myös:

Hae Annan Muuttumisleikkiin!

Julkkisten huikeat muodonmuutokset! Tunnistaisitko Riitta Väisäsen ilman kiharoita?

Muuttumisleikki: 9 upeaa lukijaa, 9 uskomatonta muutosta 

X