Kauneus

Celeste Torni Spassa käytetään Frantsilan luomuyrttiöljyjä

Teksti:
Anna.fi
Torni Spa

Celeste Tornin Spa hoidot toteutetaan puhtailla Frantsilan luomuyrttitilan tuotteilla. Ellit testasivat hoidoista Pohjolan tuulahduksen ja Well being -hieronnan. Ellit kiittelivät luomutuotteiden rantautumista myös hoitolahoitoihin! Celeste Torni Spassa hieronnasta pääsee nauttimaan myös useampi henkilö kerralla samassa huoneessa. Loistava mahdollisuus rentousta kaipaaville pareille tai ystävyksille.

Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn, luonnonmukaisten yrttituotteiden ja koulutuksen kautta edistämään ihmisten fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia ja kasvua tasapainossa luonnon kanssa.

Virpi Raipala-Cormier ja hänen puolisonsa Jim Cormier aloittivat vuonna 1981 yrttien luonnonmukaisen viljelyn Virpin mummun vanhalla maatilalla, Frantsilan pelloilla, joita suku on viljellyt 1700-luvulta lähtien. He aloittivat ensimmäisenä yksityistilana Suomessa yrttien viljelyn avomaalla. Nyttemmin tila on Suomen johtava luomukasvatettujen yrttien viljelijä sekä yrttivalmisteiden tuottaja.

He ovat tuoneet viljelyyn mm. auringonhatun, yrtti-iison, vuorimintut ja kuisman sekä aloittivat mintun, siankärsämön ja nokkosen peltoviljelyn. Vanhin Frantsilan yrttitilan tuotteista on Ystävyyden yrttitee, jota Virpi Raipala-Cormier on tehnyt jo vuodesta 1968 alkaen. Monia lajeja on tuotu myös Jim Cormierin kotiseuduilta Amerikan preerioilta.

Anna-Mari:

Yrttihierontaöljy

Kävin rentoutumassa Pohjolan tuulahdus –aromahieronnassa Tornin Spa:ssa. Hieronta käsitti kokovartalon ja kesti puolitoista tuntia. Hieronnassa käytettiin myös kuumia kiviä, jotka luovuttavat lämpöä erittäin hitaasti ja näin ollen vaikuttavat syvälle lihakseen.

Pohjolan tuulahdus tehdään Frantsilan luomuöljyillä, jotka ovat luonnonmukaisuutensa vuoksi hyvin siedettyjä. Hierojan mukaan normaalit hierontaöljyt voivat joillekin aiheuttaa allergisiareaktioita.

Hierontaöljy lämpesi pöydällä olevassa savimaljassa. Frantsilan luomuöjyjä löytyy erilaisissa tuoksuissa, joilla jokaisella on oma vaikutuksensa. Aromaterapeuttiset tuoksut rentouttavat ja antavat energiaa.

Rentoutushieronnassa käytetään runsaasti öljyä ja otteet ovat tavallista hierontaa rennommat ja kevyemmät. Tämä toteutetaan luonnollisesti asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

Hieroja aloitti hieronnan käsistä ja asetti sen jälkeen lämpimät kivet kämmeniin. Käsien jälkeen vuorossa olivat jalat, jonka jälkeen siirryttiin selkään. Myös jalkapohjiin aseteltiin lämpimät kivet.

Kaiken kaikkiaan hieronta vastasi tarkoitustaan ja oli erittäin rentouttava. Jos kaipaa kovempiotteista lihaksia avaavaa hierontaa, rentouttava hieronta ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Mutta mikäli toiveissa on kokonaisvaltainen rentoutuminen ja rauhoittuminen, puolentoista tunnin luomuöljyhieronta teke kyllä todella tehtävänsä!

Kristiina ja Christian:

Pariskunnan yhteinen hierontahetki kuulostaa ihanalta. Harvassa paikassa on mahdollisuutta tilojen puolesta jakaa hierontakokemus yhdessä kumppanin kanssa. Ulkona vihmoi vettä ja kumpikin meistä oli rentoutuksen tarpeessa. Minulle tehtiin well-being-hieronta Frantsilan tuotteilla ja miehelleni kuumakivihieronta. Aluksi kuuntelimme kumpikin toisella korvalla, mitä viereisellä laverilla tapahtui, mutta pikkuhiljaa rentoutuminen otti vallan. Toiselta petiltä kuului jopa aavistuksen omaista kuorsausta hoidon loppuvaiheessa. Sanottakoon nyt tässä, että se peti ei ollut minun.

Torni Spa

Mieheni vastaanotti kuumakivihierontaa ensimmäistä kertaa ja piti siitä todella paljon. Päivän kiireet jäivät taakse ja huominen ei arvelluttanut kuumien kivien lämpimässä syleilyssä. Jumittuneiden hartioiden lukkoja tämä hoito tuskin avaa mutta mielihyvää ja rentoutusta se tarjoaa joka minuutin osalta.

Oma hierontani tuntui miellyttävältä. Aluksi mietiskelin muita juttuja ja seurailin puolella korvalla viereisen pedin tapahtumia mutta pian vajosin omaan maailmaani. Frantsilan luomuyrttiöljyt tuoksiovat rehellisiltä yrteiltä ja se on minusta pelkkää plussaa! Suosittelen parihierontaa vaikka joululahjaksi tai vaikka huomionsoitukseksi itselle kaiken kiireen keskellä.

Tutustu Celeste Torni Span tarjontaan ja hintoihin täältä!

X