Kauneus

Dr.Hauschka – Klassinen kasvohoito Ellien testissä

Teksti:
Anna.fi
Dr.Hauschka – Klassinen kasvohoito Ellien testissä

Dr.Hauschka -kosmetologin tekemä hoito alkaa aromaterapeuttisella jalkakylvyllä. Stressi häipyy hiljalleen, kun rentouttava lämmöntunne valtaa koko kehon. Kosmetologi käyttää rytmistä, virtaavaa kosketusta tulkiten asiakkaan tunnetilaa. Hoidon ydin on lymfastimulaatio, joka tehdään pehmeiden kasvosiveltimien avulla.

Stimulaatio vaikuttaa suotuisasti ihokudoksen nestekiertoon ja edistää ihon uusiutumista ja tasapainottaa sitä. Iho kirkastuu sekä puhdistuu ja lisäksi hoito tukee elimistön vastustuskykyä.

Hoitoa ja sen vaikutuksia tukevat henkilökohtaiset kosmetologin antamat hoito-ohjeet sekä Dr.Hauschka –ihonhoitotuotteiden päivittäinen käyttö. Hoidot ja tuotteet sopivat sekä miehille että naisille.

Klassinen Dr.Hauschka -hoito rentouttaa ja antaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen sekä tasapainottaa ihoa ja elimistöä. Hoito alkaa hyväntuoksuisella jalkakylvyllä, jonka jälkeen tulee jalkojen, käsien ja niskan/pään rentoutus ennen varsinaista kasvohoitoa.

Lue lisää hoidosta: Dr.Hauschka
Hoito tehtiin Tampereella sijaitsevassa kauneus- ja hyvänolonhoitola Neitoperhossa.

Dr.Hauschka – Klassinen kasvohoito Ellien testissä

Liisa, 29 v.

Ennakko-odotukset

Olen käyttänyt Dr.Hauschka -ihonhoitotuotteita kasvojen iholle jo neljä vuotta. Ihoni on voinut tämän ajan erittäin hyvin. Ihonhoitotuotteiden lisäksi olen käyttänyt myös Dr.Hauschkan meikkivoidetta ja puuteria.

Odotin hoitoa kovasti sillä olen kärsinyt viime aikoina suuren työkuorman aiheuttamasta stressistä ja kukapa ei kaipaisi hemmottelua kesken hyisen ja pimeän talven.

Hoitokokemus

Hoito oli odotusten mukaisesti todella rentouttava. Rentoutuminen tapahtui jo heti ensimmäisten minuuttien aikana, kun jalat upotettiin kuumaan veteen. Hoidon ajaksi käärittiin paksun ja lämpimän peiton alle ja jalkoihin sujautettiin untuvatöppöset, jotka pitivät jalat ihanan lämpiminä.

Yli kaksituntinen hoito pehmeine kosketuksineen tuntui tavallisiin kasvohoitoihin verrattuna todella erilaiselta. Klassinen kasvohoito on oikeastaan paljon enemmän kuin pelkkä kasvohoito. Koko keho huomioidaan hellästi hoivaten ja jokainen minuutti kuljettaa kohti syvää rentoutuneisuuden tilaa.

Pidin erityisesti siitä, että kasvojani ei kuormita tarpeettomilla kemikaaleilla vaan hoito tukee normaalia ihonhoitorutiiniani. Dr.Hauschkan tuoksut poikkeavat perinteisistä kasvohoidoissa käytettyjen aineiden tuoksuista mutta olen tottunut niihin neljän vuoden aikana ja oppinut myös pitämään niistä.

Neitoperhon Marika oli erittäin ammattitaitoisen oloinen ja hyvin miellyttävä. Hänen persoonansa tuki rentoutusta.

Vaivuin hoidon ajaksi syvään rentoutumisen tilaan ja palautuminen kesti jonkin aikaa. Iho tuntui ja näytti pehmeältä ja hyvinvoivalta hoidon jälkeen. Suosittelen hoitoa lämpimästi ja olen varma, että varaan kesän korvalla uuden ajan. Hoidosta jäi erittäin hyvä fiilis.

Kristiina, 37 v.

Ennakko-odotukset

Olen päässyt kerran aikaisemmin nauttimaan Dr.Hauschkan klassisesta kasvohoidosta eli olen jo kerran käynyt taivahan porteilla. Rakastuin hoitoon jo silloin syvästi ja odotin uusintaa lähestulkoon malttamattomasti. Olen käyttänyt useamman vuoden Dr.Hauschkan tuotteita, mutta olen käyttänyt myös muita luonnonkosmetiikkatuotteita. Syytä ei ehkä olisi, mutta olen innokas testailija.

Hoitokokemus

Hoito oli sanalla sanoen ihan taivaallinen, aivan kuten aikaisemmallakin kerralla. Dr.Hauschkan kokonaisvaltainen ajattelutapa tekee minuun kerta kerran jälkeen suuren vaikutuksen. On hämmästyttävää kuinka syvälle rentoutuksen laaksoon ihminen voi vaipua vieraan ihmisen käsittelyssä. Pidän siitä, että koko vartalo huomioidaan, sen sijaan, että keskityttäisiin vain syytämään erilaisia aineita kasvojen iholle.

Minä pidän Dr.Hauschka-tuotteiden tuoksusta. Laventeli kylpyöljy tuoksui hämmentävän hyvälle. En ole aikaisemmin pitänyt laventelin tuoksusta mutta ehkä olenkin törmännyt vain keinotekoisiin laventelituoksuihin, joten aito tavara on ihan eri juttu.

Hoidon jälkeen ihoni näytti viisi vuotta nuoremmalta. Minun oli pakko katsoa kasvojani peilistä ikkunan edessä luonnon valossa, sillä en luottanut keinovalon antamaan ensivaikutelmaan. Poskipäissä oli sellaista kuulautta, jonka en uskonut enää olevan mahdollistakaan. Iho tuntui pehmeältä ja napakalta ja ennen kaikkea terveeltä.

Rehellisyyden nimissä on todettava, että Dr.Hauschkan klassinen kasvohoito on paras hoito missä olen koskaan ollut. Voin kertoa, että melko monta hoitoa on tullut tähän ikään testattua. Rentoutunut keho, seesteinen mieli ja ravittu kuulas iho, voiko enempää juuri toivoa? Tuskin. Haluan lausua myös erityiskiitoksen Marikalle lempeästä ja hoitavasta kosketuksesta.

Lue myös Ellien aikaisempia kokemuksia Dr.Hauschka-tuotteiden testauksesta:
Ellit testaa: Dr. Hauschka testauksen tulokset

X