Kauneus

Ellien hemmottelupäivä Cen Cei Oriental Spa:ssa

Teksti: Anna.fi

MariabingoMariaBingo, Cen Cei Oriental Spa sekä Ellit toteuttivat kesän aikana yhteistyönä kilpailun, jossa kahta voittajaa seuralaisineen hemmoteltiin niin spa-hoidoin kuin helikopteriajelulla pääkaupunkiseudun yllä.

Torstaina 16.7. Malmin kentällä nähtiin iloisia ja odottavia ilmeitä kun varta vasten Ruotsista maahamme lennätetty MariaBingo -helikopteri vei voittajat katsomaan pääkaupunkiseudun maisemia lintuperspektiivistä. Päivä oli kesäisen aurinkoinen, joten voittajien eteen avautuivat henkeäsalpaavan hienot näkymät.

Mökiltä Helsingin ylle

Ensimmäisenä onnetar suosi Satu Hobinia, joka voitosta kuultuaan välittömästi keskeytti mökkeilynsä ja saapui miehensä kanssa viettämään ikimuistoista päivää. Helikopterin kyytiin noustiin Malmin lentokentältä, jonka jälkeen pariskunta kuljetettiin yläilmoihin. Helsinki ympäristöineen näytti täysin uuden puolen itsestään yläilmoista katsottuna; kameralle oli käyttöä, sillä tilanteet haluttiin ikuistaa niin itselle muistoiksi kuin muillekin näytettäväksi.

– Ihanaa tulla rentoutumaan tänne kaupungin sykkeeseen mökiltä, jossa lapset pitivät huolen täysin erilaisesta vilinästä, nauroi Satu lentokentän pauhussa.

Maisema helikopteristaMaisemaa helikopterista

Rentoutumista balilais-indonesialaishieronnoilla

Elämykseksi osoittautuneen helikopteriajelun jälkeen matka jatkui Vantaalla viihdekeskus Flamingossa sijaitsevaan Oriental Spahan aasialaisten huippuammattilaisten eli spa-terapeuttien käsittelyyn. Sekä Flamingo – maamme mittakaavassa ennätyksellisen suuri vapaa-ajan ja matkailun kohde monipuolisine elämysmaailmoineen – että Oriental Spa olivat pariskunnalle uusia mutta sitäkin kiinnostavampia tuttavuuksia.  

Satu ja miehensä ottivat molemmat kiitollisina vastaan tunnin pituiset balilais-indonesialaiset hieronnat, sillä takana oli kolme pääosin kattoremontin parissa vierähtänyttä lomaviikkoa. Ko. hierontametodi perustuu työntö- ja painelutekniikoihin, jotka vaikuttavat kaikkein syvimpiin lihaksiin ja kudoksiin. Syvin tarkoitus hieronnassa kuitenkin on johtaa elämän energiaa kehoa uudistavasti. Hieronnan jälkeen vuorossa oli poreallas – jota varten varattiin omat uimapuvut mukaan – ja hemmottelun kruunasi vielä upea juhlakampaus.

-Hieronta oli niin syvärentouttavaa, että lähes nukahdin. Hoidon aikana aika katosi ja unohdin kaiken epäolennaisen.

Voittajat

Miehensä Timo Vilkkunen kiittelee hänkin spa-terapeutteja loistavasta kokemuksesta.

– Poreallas sekä hoidon jälkeen tarjottu hotta-tee vielä viimeistelivät ylellisen elämyksen, Timo toteaa.

Pariskunta ei ole käynyt säännöllisesti hieronnassa – Timo lähinnä tarjoaa Sadulle hierontaa hemmotteluna silloin tällöin. Laatuaikaa ja rentoutumista heille ovat merkinneet lähinnä mökki, sauna ja järvimaisema.

Elämän ensimmäinen day spa -käynti

Toinen onnellinen voittaja oli Birgit Suomalainen, joka otti Lotta-tyttärensä mukaan päivän tapahtumiin. Iloisen ja odottamattoman yllätyksen lisäksi voitto tarjosi mahdollisuuden viettää yhteistä aikaa ennen tyttären ulkomaanmatkaa. Helikopterilento oli molemmille elämän ensimmäinen ja siten kokemuksena ainutlaatuinen – taivaalla olisi viihtynyt paljon pidempäänkin. Birgit ja Lotta kertoivat hemmottelevansa itseään lähinnä lomamatkoilla. Suomessa Birgit tosin käy säännöllisesti kuntohoitajalla hieronnassa päätetyön aiheuttaman niska-hartiaseudun jännityksen vuoksi – Lotalle kyseessä oli puolestaan ensimmäinen day spa -käynti.

Voittajat

Myös Birgit ja Lotta saivat balilais-indonesialaiset hieronnat, porekylvyn sekä juhlakampaukset.

– Suosittelen hoitoja kenelle tahansa – erityisesti kiireiselle ihmiselle, joka haluaa pysähtyä hetkeksi. Erityismaininnan saavat hierojien liikkeet – ne olivat ihanan rauhallisia ja huolellisia, kertoi äiti-Birgit kokemastaan.

– Hoidon aikana soitettu musiikki ja erilaisten uusien aromaterapeuttisten tuoksujen aistiminen viimeisteli kokonaisvaltaisen rentoutumiseni.Oli ihanaa olla hetki ajattelematta yhtään mitään, musiikin pitäessä yllä nirvanaa. Välillä tuntui että minua hieroi useampi käsi – terapeutti oli niin taitava, Lotta jatkaa.!

Molemmat voittajakaksikot totesivat päivän päätteeksi kuin yhdestä suusta; vierailu Oriental Spassa tuskin jää viimeiseksi – siinä määrin rentouttavasta kokemuksesta oli kyse. Kiitos MariaBingo, Oriental Spa ja Ellit ihanasta päivästä!

X