Kauneus

Ellien testissä HydraFacial-kasvohoito

Teksti:
Anna.fi

Tunnet varmasti jo ihon ultraäänipuhdistuksen ja olet kuullut mikro- ja timanttihionnasta, mutta onko HydraFacial-kasvohoito vielä sinulle tuttu? 

HydraFacialilla voidaan korjata auringon aiheuttamia ihomuutoksia ja värihäiriöitä, tasoittaa hienoja juonteita sekä hoitaa kuivaa ihoa, rasvaisuutta ja aknea. Hoidon luvataan puhdistavan, kuorivan ja samalla tehohoitavan ihoa suojaavien ja kosteuttavien seerumeiden avulla.

Ellit päättivät selvittää, miltä HydraFacial-kasvohoito tuntuu ja kuinka tehokas se oikeasti on. Testi tehtiin kauneushoitola Kitty Cat Beauty Center Kampissa.     

Mikä: HydraFacial-kasvohoito, noin 30 min, 95 e
Mihin perustuu: Ihon pinnasta imetään alipaineen avulla pois kuollut ihosolukko, lika ja tali. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoa erilaisten hoitopäiden ja tehoseerumeiden avulla. Esimerkiksi iäkkäämmälle tai selvästi epäpuhtaammalle iholle suositellaan perushoidon lisänä DermaBuilder-peptidiliuosta tai GlySal-happoliuosta.
Kenelle: Sinulle, joka haluat saada nopeasti ja tehokkaasti näkyviä tuloksia. Sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle. HydraFacial suosittelee parhaan tuloksen takaamiseksi sarjahoitoja.

Nainen, 39

Lähtötilanne: Ihoni on talvella pintakuiva ja atooppinen. T-alueella Ihohuokoseni ovat laajentuneet, mutta epäpuhtauksia minulla ei juuri ole.

Miltä tuntui: Hoito ei sattunut, mutta hoitopään kuljettaminen iholla tuntui hieman epämukavalta. Olen melko kipuherkkä, joten voi olla, että tuntemukseni johtuivat lähinnä siitä. HydraFacial-hoitaja kertoi aina etukäteen, mitä hän tekee ja miltä se tuntuu. Mielestäni tämä oli tärkeää, koska en tiennyt hoidosta mitään etukäteen eli siitä plussaa. Mikään hemmotteluhoito tämä ei ole, mutta ei sitä sellaisena toki markkinoidakaan. 

Miten toimi: Välittömästi hoidon jälkeen ihoni punoitti nenän alueelta ja tuntui hieman aralta ja käsitellyltä. Punoitus ja arkuus hävisivät kuitenkin muutaman tunnin kuluessa ja vaihtuivat kosteutettuun ja pehmeään tunteeseen. Vielä seuraavanakin päivänä iho oli kosteutettu ja pehmeä, mutta luvattua heleyttä en siinä havainnut. Iän tuomat juonteet olivat nekin omilla tutuilla paikoillaan. Ihohuokosten epäpuhtaudet hoito vei kyllä mennessään. Nyt pitäisi vielä keksiä millä saisin T-alueen laajentuneet ihohuokoseni näkymättömiin.

Nainen, 27

Lähtötilanne: Minulla on pintakuiva sekaiho. Kuivuuden vuoksi ihoni tukkeutuu herkästi ja T-alue alkaa kiiltää jo muutaman tunnin päästä meikkauksesta. Tuntuu, etten pääse millään eroon mustapäistäni.   
 
Miltä tuntui: Hoitaja kävi kasvoni läpi kynää muistuttavalla hoitopäällä pyörivin ja pitkittäisin vedoin kolmessa eri vaiheessa. Kaikki vaiheet tuntuivat hyvin samanlaiselta kuin minulle aiemmin tehty mikrohionta; hieman karhealta, muttei kuitenkaan kivuliaalta. Missään vaiheessa hoito ei tuntunut epämiellyttävältä. Edes silloin, kun nenääni käsiteltiin, en tuntenut kipua, vaikka nenäni on kasvojeni herkin alue.  

Miten toimi: Hoidon jälkeen kasvoni näyttivät kuulailta ja tuntuivat tasaisilta ja pehmeiltä. Niissä kohdissa, joissa oli ollut eniten epäpuhtauksia, näkyi pientä punoitusta. Se hävisi kuitenkin alle puolessa tunnissa. Loppuillaksi en tarvinnut meikkivoidetta, vaikka lähdin hoidon jälkeen käymään eräissä juhlissa. Vielä viikko hoidon jälkeenkin ihoni tuntui tasaisemmalta, eikä kiiltänyt aivan niin paljon kuin ennen.

Lue lisää: HydraFacial

Teksti: Pinja Kääriäinen
Kuvat: HydraFacial

X