Kauneus

Eroon mustapäistä? Testissä mustapäänpoistolaput

Teksti: Anna.fi

En voi itselleni mitään, mustapäiden puristelu on koukuttavaa. Käsin puristelu ei tee kuitenkaan iholle hyvää: joskus olen saanut liian kovista otteista jopa mustelmia! Jokin hellävaraisempi keino olisi siis löydettävä. Siksi tartun normaalille iholle tarkoitettuihin Nivean Daily Essentials Clear-Up Strips -puhdistuslaastareihin.

Mustapäät

NiveaMitä luvataan?

Laastarit lupaavat poistaa talia, epäpuhtauksia ja mustapäitä. Sitruunahappoa sisältävien lappujen pitäisi myös tehdä ihosta raikkaampi ja pienentää laajentuneita ihohuokosia.

Laastareita on sekä nenälle että otsalle ja leukaan. Ne laitetaan vedellä kosteutetulle, puhdistetulle iholle. 5–10 minuutissa laput kovettuvat, minkä jälkeen ne irrotetaan ripeällä otteella.

Toteutuuko lupaus?

Ensimmäisellä kerralla tuntuu siltä, että yksikään mustapää ei ole irronnut. Iho tuntuu kuitenkin sileältä, mutta myös aavistuksen kiristävältä. Testaan laastareita uudestaan viikon päästä ja nyt tulos on parempi. Varsinkin nenänpielilappuun on jäänyt selvästi epäpuhtauksia. Taidan ottaa laput osaksi puhdistusrituaalejani.

Teksti: Annina Pennonen
Kuvat: Colourbox.com ja valmistaja

Anna 12/2015

X