Kauneus

Julkkismuuttuja: Näin heleästi hohtaa tuoreen äidin iho – katso, miltä näyttää Hanna Pakarisen, 37, lempeä look

Hanna Pakarinen tunnetaan tummasta rock-tyylistään – nyt julkkismuuttuja sai kokeilla jotain hieman muuta! Mitäs pidät?
12.3.2019 Teksti: Ida Jokikunnas Kuvat: Kristiina Kurronen, Sampo Korhonen, Anton Reenpää, valmistajat

Julkkismuuttuja Hanna Pakarinen otti osaa Annan suosittuun muuttumisleikkiin.

Tumma silmämeikki ja tummat sävyt, sellaiseksi moni mieltää laulaja-tubettajan tyylin. Nyt Hannalle loihdittiin huoleton look, joka sopii tuoreen äidin arkeen.

– Minulle on aina ollut tärkeää myös se, että voin mennä mihin vain ilman meikkiäkin. Meikittömänä korostuu tietysti iho. Koska olen vuosia uskollisesti käynyt kasvohoidoissa ja hoitanut ihoa kotonakin hyvillä tuotteilla, nyt ikääntyessä tulokset todella näkyvät. Hyvä iho ja hiusmalli korostuvat ihanasti juuri tällaisessa luonnollisessa tyylissä.

julkkismuuttuja

Julkkismuuttuja Hanna Pakarinen sai ihanan bedhead-tyylin hiuksiinsa, joka korostaa hänen heleästi hohtavaa ihoaan.

Huolettoman hillitty

1. Silmien ylä- ja alaluomi ovat usein hiukan tummemmat kuin muu kasvojen iho. Levitä luomille voidemaista tai puuterimaista luomiväriä, joka on samaa sävymaailmaa kun luomiesi oma sävy. Kun punaisuus ja kuultavat verisuonet häivytetään, silmämeikki näyttää lähes meikittömältä eikä katse ole väsynyt.

2. Luo luonnollinen bedhead-tyyli suihkuttamalla suolasuihketta kuiviin hiuksiin. Harjaa hiukset ja kiinnitä ne löyhille sykeröille pinnein tai ponnarein. Anna hiusten kuivua meikkauksen ajan ja avaa sitten sykeröt. Näin saat luonnolliset ja tuuheat laineet helposti suoriinkin kutreihin. Suolasuihke vain paranee hiuksissa ajan kanssa, joten seuraavana päivänä saat lisävolyymia puristelemalla hiuksia.

Yhdellä meikkituotteella saa ihoon kaunista kuultoa ja aurinkopuuterin hehkua sekä luomille luonnollisia nudesävyjä. Paletti on todellinen löytö pienen meikkipussin omistajalle, Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette For Face & Eyes, 15 e.

julkkismuuttuja
Tuuheuttava suolasuihke sopii erityisesti hennoille ja silkkisen liukkaille hiuksille. Se antaa voimakasta tukea ja rakennetta, Biozell Professional Volumizing Seawater Spray 150 ml 6,50 e.
julkkismuuttuja

Meikki: Physicians Formula. Iholla Rosé All Day Oil-Free -seerumi, Nude Wear Touch of Glow -meikkivoide sävy Medium Beige ja Murumuru Butter Blush -poskipuna sävy Rosy Pink. Ihon lämmin sävy, kuulto sekä luomien meikki Shimmer Strips All-in-1 Custom Nude Palette For Face & Eyes -paletti. Silmien sisärajaus Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trion ruskealla sävyllä. Ripsissä Organic Wear Natural Origin CC Curl+Care Mascara. Kulmat Eye Booster Feather Brow Fiber & Highlighter Duolla, sävy Brunette. Huulet The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick -punat, sävyt Coral Minerals ja Bare With Me.

Hiukset: Biozell Professional. Kuiviin hiuksiin suihkutettiin Volumizing Seawater Spray -suolasuihketta, hiukset harjattiin läpi ja kiinnitettiin sykeröille. Hiusten kuivuttua sykeröt avattiin. Hiusten tyveen suihkutettiin Texturizing Spray -rakennesuihketta, ja latvoille saatiin erottelevuutta ja kiiltoa Moisturizing Cristal Mist -kiiltosuihkeella. Kampaus viimeisteltiin Super Strong -hiuskiinteellä.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

Suosittelemme