Kauneus

Julkkismuuttuja: Näyttelijä Sari Havas, 57, lumoaa naisellisen pehmeässä tyylissään – katso, miten raikkaalta uusi look näyttääkään!

Näyttelijä Sari Havas sai Annan julkkismuuttuja-leikissä kauniin kuulaan, aikuiseen makuun sopivan lookin.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Kristiina Kurronen, Sampo Korhonen, Paula Kukkonen, Valmistajat

Julkkismuuttuja Sari Havas on näyttelijä, joka pitää ulkonäköään työvälineenään.

Näyttelijä Sari Havas sai Annan julkkismuuttuja-leikissä kauniin kuulaan, aikuiseen makuun sopivan lookin.

Sari Havas osallistui Annan suosittuun muutumisleikkiin julkkismuuttujan roolissa.

Sari on näyttelijänä totuttu näkemään monessa eri tyylissä. Teimme Sarille pehmeän hiustyylin ja kevyen meikin, jotka korostavat hänen vahvoja piirteitään. Sarin yllätti se, miten pienillä kikoilla kasvoille saa raikkautta.

– Näyttelijänä oma ulkonäkö on aina osittain työkalu, jonka senhetkinen rooli määrittelee. Oikeastaan siten tulee esimerkiksi hiustyylikin päivitettyä – muutoin olen kauneudenhoidon suhteen Hulda Huoleton. Ikääntymisen huomaa ihossa ja kropassa, eikä se hirveän hauskaa ole, mutta olen sinut sen kanssa.

Julkkismuuttuja
Julkkismuuttuja Sari Havas on kuin raikas kevättuulen henkäys uudessa lookissaan.

Kaunista kuulautta

1. Ihoa raikastavan meikin salaisuus on kuulaus. Se lähtee hyvästä kosteutuksesta ja pohjustuksesta. Iholle levitetään kuultoa korostavaa primeria, joka tuo hehkua ja pitää meikin paikallaan koko päivän. Pohjustustuotteen päälle levitetään mahdollisimman ohut, valoa heijastava meikkivoide. Se häivyttää juonteita eikä keräänny niihin.

2. Kuohkean hiustyylin muotoilu alkaa jo pesusta. Valitse syväpuhdistava sampoo ja levitä pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin rakennetta ja volyymia tuovia tuotteita. Kuivaamisen ja muotoilun jälkeen anna hiusten jäähtyä ennen rakenne- ja viimeistelytuotteita, jotta kampaus ei latistu.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X