Kauneus

Kauneustavaratalo Eve: Hemmottelua naisten ehdoilla

Teksti: Anna.fi

Miltä kuulostaisi naisten oma kauneustavaratalo, joka tarjoaisi hemmottelua, kauneushoitoja, tapahtumia, kulinaristisia elämyksiä ja Suomen suurimman kosmetiikkavalikoiman? Mahdottomalta kuulostava idea sai alkunsa kolme vuotta sitten miesten saunaillassa. Haaveesta tuli totta, kun täyden palvelun kauneus- ja hyvinvointitavaratalo Eve avasi ovensa marraskuun lopussa.

Tämä täytyy nähdä omin silmin. Otan suunnan kohti Vantaan Retail Parkia, jonka sijainti suosii selvästi yksityisautoilijoita. Bussimatkaaja joutuu käyttämään jalkojaan ja allekirjoittaneen tapauksessa myös karttaa. Karussa ympäristössä piileskelevä kauneuden mekka löytyy kuitenkin melko vaivattomasti.

Jättimäisten huonekaluliikkeiden ja outlet-myymälöiden keskellä sijaitseva Eve on sijainnistaan huolimatta varsin pirteä ja houkutteleva tuttavuus. 3000 neliömetrin avara myymälä on täytetty kosmetiikalla, luontaistuotteilla, alusasuilla, urheilutekstiileillä, asusteilla ja hyvän olon palveluilla.

Aamupäivän aikana Evessä on rauhallista, joten saan vapaasti tutustua paikan yltäkylläiseen tarjontaan. Muutamien asiakkaiden joukosta löytyy teini-ikäisiä tyttöjä, nuoria ja keski-ikäisiä naisia sekä yllätys yllätys – myös miehiä joululahjaostoksilla.

Naisille, miehiä unohtamatta

Even tärkein kohderyhmä ovat ulkonäöstään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneet naiset, mutta myös miehille löytyy omat valikoimansa. Evessä hemmotellaan myös kukkaroa, sillä hinta-laatusuhteen mainostetaan olevan kohdallaan. Hinnat ovatkin monien tuotteiden ja palvelujen kohdalla hieman edullisempia kuin muualla.

Hemmottelukeskuksessa lupaillaan, että edustettuna on Suomen suurin kosmetiikkavalikoima selektiivisestä kosmetiikasta luontaistuotteisiin. Valikoima on toden totta laaja ja tuttujen huippunimien seasta löytyy myös uusia tuttavuuksia.

Hyllyillä ovat sulassa sovussa niin Giorgio, Jean-Paul, Coco, Hugo Boss, Christian kuin Lumene, L´Oréal Paris, Max Factor, Maybelline ja Rimmel. Klassikoiden joukosta löytyy myös uusia haastajia, joita ei saa mistään muualta Suomesta, kuten ihonhoitosarja Ole Henriksen tai Freeze 24/7. Luontaistuoteosasto ei jätä luonnon ystäviä kylmäksi, sillä se pitää sisällään Suomen laajimman valikoiman luontaiskosmetiikkaa sekä tunnetuimpia luontaistuotteita.

Kosmetiikan lisäksi tarjolla on lifestyle-osasto, josta löytyy muun muassa alusvaatteita ja yöasuja. Valikoimassa panostetaan tunnettuihin alusasumerkkeihin, kuten Triumph, Valisere ja Gossard, Berlein ja Sloggi, mutta mukaan mahtuu myös uutuusmerkkejä.

Even tarjontaan kuuluu lisäksi urheilutekstiilejä sekä koruja ja asusteita. Valinnanvaraa ei ole yhtä paljon kuin kosmetiikassa, mutta hypisteltävää löytyy kyllä ihan tarpeeksi.

Ihmeteltyäni tunnin yltäkylläistä tarjontaa, huomaan, että tänne on vaarallisen helppo unohtaa itsensä.

Teemoja, tapahtumia, ja palvelua

”Erilaisten teemaviikkojen aikana asiakkailla on mahdollisuus perehtyä asiantuntijoiden opastuksella kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan”, kertoo Even toimitusjohtaja Jukka Keski-Pukkila, joka on yksi liikeidean kehittäjistä ja perustajista.

Yksi teematempauksista on meikkipussi-inventaario, jolloin vanha meikkipussin sisältö on mahdollista päivittää ajantasalle. Muita teemaviikkojen aiheita ovat esimerkiksi painonhallinta, ihonhoito ja jopa häiden järjestäminen kestityksineen.

Valikoimaan kuuluu myös muulloin henkilökohtaista palvelua. Even omat Personal Beauty Trainerit neuvovat ja opastavat asiakkaitaan kaikissa kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

”Henkilöstö on Even kriittinen menestystekijä, siksi työntekijöidemme koulutukseen panostetaan erityisesti. Tavoitteenamme on poikkeuksellisen laadukas palvelu, unohtumaton Customer Experience”, Keski-Pukkila tiivistää.

Sen huomaa ainakin myyjien ystävällisten hymyjen määrässä kävellessään ympäri myymälää.

Hemmotteluhetki Spa-maailmassa

Shoppailun ohella Even Day Spassa on mahdollista saada erilaisia kauneus- ja vartalohoitoja, hierontaa sekä vaihtoehtohoitoja. Erikoisuutena ovat Suomen ainoat Shiseidon ja Kenzokin kauneushoitolat. Hair Spa puolestaan tarjoaa kampaamopalveluiden lisäksi hierontaa ja hoitoa hiuksille ja päänahalle.

Uppoudun hoitoloiden valikoimiin, jotka ovat täynnä mitä houkuttelevampia käsittelyitä, kuten syvärentouttava intialainen öljyhoito, aromaattinen jalkahoito, energiahieronta ja Hot Stone -kivihieronta. Lista on pitkä ja jo pelkkä ajatuskin parin tunnin kokovartalohoidosta saa mielen rentoutumaan ja joululahjatoivelistan kasvamaan.

Kauneutta lautasellakin

Shoppaillessa ei voi välttyä nälältä tai ainakaan kahvihampaan kolotukselta. Helpotus löytyy läheltä, sillä Even yhteydessä toimii raikkaan ulkoasun omaava kahvila-ravintola Akwa.

”Eve on naisille suunniteltu ostospaikka ja Akwa kaikkien naisten ravintola. Vaikka miehiltä ei todellakaan ole pääsy kielletty, on ravintola suunniteltu naisten ehdoilla”, julistaa Akwan toimitusjohtaja Titta Lintukangas-Maakannas.

Ruokavalikoimassa panostetaan paikan päällä valmistettuihin trendikkäisiin ja terveellisiin välimeren herkkuihin. Annoksista ei puutu mielikuvitusta, sillä Akwan keittiöpäällikkö Kristian Harinen arvostaa erityisesti ruuan kaunista ja tyylikästä ulkonäköä.

Tarjolla on myös erikoiskahveja, terveysjuomia ja tietysti myös syntisiä leivonnaisia.

Yhteystiedot

Megastore Eve
Antaksentie 4, 01510 Vantaa
Puhelin 0207 525 800

www.eve.fi

Teksti: Jenni Hokkanen

X