Kauneus

Kesän aurinkotuotteet suojaavat ja antavat väriä

Teksti: Anna.fi

Shisheidon itseruskettava voide, Brilliant Bronze Self Tanning Cream SPF 15, ovh 29 €

Itseruskettava kasvovoide, joka suojaa samalla ihoa UV-säteilyiltä. Levitä voide tasaisesti kasvoille, koska muuten se jättää helposti ihoon laikkuja. Ole erityisen huolellinen hiusrajan ja kulmakarvojen kanssa, joihin jää helposti paksumpi ja suttuisampi kerros. Levitä voidetta kevyesti myös kaulalle.

Aloita voiteen käyttö varovaisesti, niin että saat mahdollisimman luonnollisen näköisen rusketuksen. Itseruskettavat voiteet tekevät ihosta oranssin, jos niitä käyttää liikaa. Käytä tätä voidetta vain kasvoille.

Shisheidon aurinkopuuteri, Sun Protection Compact Foundation SPF 30, ovh 25 €

Kauniissa turkoosissa rasiassa oleva aurinkomeikkipuuteri suojaa ihoa haitallisten UVA- ja UVB-säteiden vaikutuksilta ja tasoittaa auringon paahtaman hikisen naaman. Kätevä kantaa reissulla mukana ja tämä pikkupuuteri on ystävä silloin, kun tarvitset nopeasti kasvojenkohotusta. Puuteri on ohutta ja tekee ihosta mattapintaisemman, mutta silti luonnollisen. Aurinkosuojakerroin on 30, joten esimerkiksi rasvaisella iholla sitä kannattaa käyttää kesällä aurinkovoiteen sijasta.

Shisheidon aurinkosuojaemulsio, Extra Smooth Sun Protection Lotion SPF 30, ovh 29 €

Miksi ostaa kallis aurinkovoide tavaratalon halpistuotteiden sijasta? Yksi syy voi olla niinkin turhamainen kuin tuoksu. Hintavammat aurinkovoiteet nimittäin yksinkertaisesti tuoksuvat paremmalle. Shisheidon kevyessä aurinkosuojaemulsiossa on vieno ja kevyt tuoksu, jonka avulla erotut rannan Nivea-tytöistä. Lisäksi kompaktin kokoinen turkoosi purkki näyttää hyvältä.

Teksti: Ellien toimitus / A4 Media Oy (13.5.2004)
Kuva: A4 Media Oy

X