Kauneus

Kestävätkö ripsarit kyyneleet

Teksti: Anna.fi

Kanebon ihmeripsari ei pelasta parin tunnin suruitkusta, mutta esimerkiksi itkuraivarin tai leffassa tirauttelun se kyllä kestää.

Naisen arkielämässä on pieniä hankalia ilmiöitä, kuten töhriintyvät ripsivärit. Ripsivärit saattavat olla poskella pitkän päivän päätteeksi, tunteellisen elokuvan seurauksena, urheilun takia, sateen vuoksi, bile-illan päätökseksi ja varsinkin itkemisen jälkeen. Ongelmaan on maskaramarkkinoilla vastattu suurella määrällä vedenkestäviä tuotteita, mutta niiden poissaaminen vaatii sitten melkeinpä tärpätinvahvuisia meikinpoistajia.

Myös Paulalle (28) ja Lauralle (29) ripsarit poskella on tuttu ilmiö. Mutta kiitos suositusten verkoston, enää Lauran ja Paulan maskarat eivät valu.

Molemmille suositeltiin Kanebon 38-asteen ripsiväriä helpottamaan arkipäivän elämää. Laura kuuli 38-asteen maskarasta sukulaisiltaan ja suositteli sitä puolestaan eteenpäin äidilleen ja Paulalle, joka taasen suositteli sitä omalle äidilleen. Toistensa lisäksi he ovat kertoneet tuotteesta kavereilleen ja tuttavilleen. ”Tätä tuotetta onkin seurannut aikamoinen suositusten verkosto,” Paula huomauttaa.

Kestää kyyneleet

Kanebo 38° Mascara on maailman ensimmäinen vedenkestävä ripsiväri, joka lähtee vedellä pois. Se poistetaan nimensä mukaisesti 38-asteisessa runsaassa vedessä ja lähtee pois pötkylöinä ilman hankaamista.
Maskaraa mainostetaan kyyneleet kestävänä tuotteena, ja ainakin Paulan ja Lauran mukaan mainoslauseet lunastetaan.

”Kanebo kestää urheilun. Sitä ei tarvitse pestä pois jumppatunnin jälkeen, eikä urheillessa tarvitse näyttää törkeeltä levahtaneilla maskaroilla. Se kestää sateessa, rännässä, lasketellessa, jumpassa ja se kestää pitkän päivänkin. Muut ripsarit ei kestä edes itkemistä”, Paula vuodattaa. Laura jatkaa, ettei Kanebon 38-asteen maskarallakaan selviä parin tunnin suruitkusta, mutta esimerkiksi itkuraivarin tai leffassa tirauttelun se kyllä kestää.

”Kyseinen ripsari silmissä voi käydä suihkussakin, sillä se ei töhri, ellei hankaa silmiä”, Paula kertoo. ”Räntäsateessa se leviää ainoastaan silloin, jos se ei ole ehtinyt kuivua ennen uloslähtöä”, Laura jatkaa.

”Ja parhaita puolia 38-asteen maskarassa on, että kun sitä käyttää, ei tarvita öljyisiä mömmöjä ripsarin poistamiseksi. Ne kun jättää kalvon silmään ja sitten ei näe mitään”, Laura toteaa.

Tyttäreltä äidille

Tyttöjen levittäessä 38-asteen maskaran ilosanomaa sekä Paulan että Lauran äidit ovat ryhtyneet käyttämään samaa tuotetta. ”Mun äidin silmät kun valuu tosi herkästi, niin hyvän tuotteen löytäminen on ollut vaikeaa”, Paula sanoo.

Lauran äiti matkii lisäksi Lauran jalostamaa 38-asteen maskaran käyttötapaa: Tavallista Kaneboa laitetaan yläripsiin, jotta ne olisivat tuuheamman näköiset ja alaripsiin laitetaan 38-asteen ripsaria. ”Mun äiti on omaksunut ylä- ja alaripsijutun. Alaripset kun on se pahin töhrijä”, Laura kertoo.

Paula on suositellut ripsiväriä teinariserkulleen, jonka maskarat valahtavat usein poskelle. ”38-asteen maskara on ainoa tuote, jota mulle on kiihkeästi suositeltu ja jota olen yhtä kiihkeänä suositellut eteenpäin”, Paula sanoo.

Teksti: Marjaana Laakkonen / A4 Media Oy (11.11.2004)
Kuva: A4 Media Oy

Kanebon kotisivut

X