Kauneus

Kevään ja kesän 2015 meikkitrendit – Nudea ja pastellisävyjä

Teksti:
Anna.fi

Miten meikata trendikkäästi tulevana keväänä ja kesänä? Joe Blascon meikkitaiteilija ja kouluttaja Milla-Riikka Stenman suosittelee kokeilemaan nuden eri sävyjä sekä ilottelemaan pastelliväreillä.

Kevään ja kesän 2015 meikkitrendit – Nudea ja pastellisävyjä

Ennen varsinaisia meikkileikkejä täytyy hoitaa meikkipohja kuntoon. Hyvä meikkipohja on koko meikin perusta ja edellytys sille, että muut meikit pysyvät kauniisti iholla.

Keväällä ja kesällä meikkivoiteet saavat olla kevyitä, heleyttäviä ja kosteuttavia. Suuret pakkelimäärät ja raskaat meikkivoiteet voi huoletta unohtaa.

– Meikkipohjan tulee olla luonnollinen, kuulas ja valoa heijastava, Milla-Riikka ohjeistaa.

Maanläheinen nude-meikki valloittaa

Meikkiväreissä maanläheiset nuden ja ruskean sävyt nousevat kukoistukseensa tulevana keväänä ja kesänä. Nude-meikissä tärkeää on maanläheisyys ja kuulaat ruskean eri sävyt sekä nude-huulet.

Milla-Riikka on huomannut, että monet saattavat vierastaa lämmintä ruskeaa meikissään.

– Sitä ei missään nimessä pidä vierastaa. Jos esimerkiksi silmämeikin tekee kylmällä ruskean sävyllä, niin kylmä sävy kannattaa aina häivyttää lämpimällä ruskealla. Näin lopputuloksesta tulee todella kaunis. Juuri häivytysvärinä lämmin ruskea on todella nätti.

Vaikka nude on muuten tulossa vahvasti kaikkeen meikkiin, pysyy ripsiväri edelleen mustana. 90-luvulta tuttu ruskea ei siis ainakaan näillä näkymin ole tekemässä paluuta jokanaisen meikkipussiin.

Pastellisävyjä tukkaan ja meikkiin

Jo pitkään pinnalla olleet pastellivärit pääsevät näyttävästi esiin keväällä ja kesällä niin hiusväreissä kuin meikeissäkin.

– Pastellisävyt ovat nyt todella in!

Pastellivärejä nähdään erityisen paljon silmä- ja huulimeikeissä. Pinkki ja vaaleanpunaisen eri sävyt luomilla ja huulimeikissä ovat erityisen trendikkäitä.

Näyttävät kulmakarvat pysyvät pinnalla

Kulmakarvat ovat olleet jo pitkään iso juttu – ja ovat sitä myös keväällä ja kesällä. Kulmakarvojen tulee olla paksut ja luonnolliset. On tärkeää, että kulmakarvat eivät näytä piirretyiltä.

– Kulmakarvatrendi on tullut koko ajan paksummaksi. Kulmakarvojen paksuntamiseen kannattaa käyttää meikkisivellintä, jolla vetää viivoja ihan kuin piirtäisi karvaa. Näin saadaan luonnollisin lopputulos.

Lue myös:

Täydellinen nude-meikki – Näin sen teet!
Meikkipohja – Helpot askeleet kasvojen muotoiluun
Tähtituotteet netistä – Nämä ovat nettikauppojen kosmetiikkatärpit!

Teksti: Hilppa Alanko Kuva: Colourbox

X