Kauneus

Kevään uutuustuoksut

Teksti: Anna.fi

Keväällä hajuvedet keventyvät kesätuoksuiksi. Herkulliset naisten uutuustuoksut on pakattu näyttäviin, jalokivimäisiin pakkauksiin. Löydä omasi!

Maalis-huhtikuussa tuoksuvalikoima monipuolistuu jälleen huimasti. Eri merkit lanseeraavat kevennetyt tuoksunsa kesää silmällä pitäen. Kesähelteessä on mukava vaihtaa kevyeen tuoksuun. Useimmilta merkeiltä on tulossa myös oma kausituoksu, jota on saatavissa myymälöistä vain rajoitetun ajan.

The BeatBurberry

Burberryn kesätuoksut tulivat markkinoille ensi kerran viime keväänä. Burberry Summer (EDP 50 ml, 43 €) on jättisuosionsa saavuttanut sama kausituoksu kuin viimekin vuonna. Latvatuoksussa on greippiä, mandariinia, bergamottia, vihreää omenaa ja omenapuun lehtiä. Runkotuoksussa on eri kukkia ja lopputuoksussa yhdistyvät setri, santelipuu sekä valkoinen myski.

Burberry The Beat (EDP 50 ml, 42 €)on energinen ja seksikkään naisellinen kukkaistuoksu. The Beat henkii iloista ja urbaania elämänasennetta. Latvatuoksun kirpeyden tekevät sitrukset, jota tasoittaa kardemumma. Runkotuoksussa on Ceylonin teehen yhdistyvää keveää sinikelloa ja iiristä. Lopputuoksu on lämmin, metsäinen ja naisellinen yhdistelmä valkoista myskiä, vetiveriä sekä setriä.

HeavenSalvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamon Incanto Heaven (EDT 30 ml, 39 €) on taianomaisen hedelmäinen kukkaistuoksu. Raikkautta säteilevässä latvatuoksussa on kirpeää greippiä sekä Brasilian kumipuun kukkia. Runkotuoksussa on pionia ja aprikoosia. Lopputuoksu on puuterimaisen pehmeä yhdistelmä orvokkia sekä myskiä.

Salvatore F For Fascinating (EDT 30 ml, 39,60 €) on raikas, kukkaismetsäinen, elegantti naistentuoksu. Tuoksu huokuu iloa, riemua ja räiskyvää naisellisuutta. Vaaleanpunaiseen pulloon pakatussa hajuvedessä on mandariinisorbettia, arabianjasmiinia ja patsulia.

Givenchy

Givenchyn Ange Ou Démon (EDT 30 ml, 46 €) on viime syksynä lanseeratusta Ange ou Démon Eau de Parfumista kevyempi EDT-versio.

Givenchyn Very Irrésistible -tuoksusarjaan tulee kesäpäivän piristäjäksi uusi jäsen Summer Cocktail (EDT 75 ml, 53,90 €), joka on koottu eksoottisista kukista ja herkullisista hedelmistä. Very Irrésistible Summer Cocktailin latvatuoksu on piristävä ja raikas, sillä siinä on aniksen ja mintun lehtiä. Mustaherukka tuo puolestaan runkotuoksulle mehevyyttä ja aurinkoisuutta. Lopputuoksussa on sensuellia santelipuuta.

RumeurLanvin

Lanvin Rumeur 2 Rose (EDP 30 ml, 32 €)on ultaraikas, hedelmäinen kukkaistuoksu. Latvatuoksuna on eri hedelmiä, runkotuoksuna kieloa, kuusamaa, valkoista ruusua ja damaskoksen luumua. Lopputuoksussa on puolestaan myskiä, ambraa ja eri puulajeja.

Roxy

Roxy Love (EDT 30 ml, 25 €) sopii sporttiselle, nuorelle naiselle. Se on keveä, hiukan kirpeä kukkaistuoksu, jossa on muun muassa vihreää teetä ja sitruksia. Tuoksu on tuotettu ekologista menetelmää käyttäen. Esimerkiksi Bahian orkideasta on tuotettu molekyyliprofiili, jonka avulla tuoksu voidaan jäljentää täsmälleen alkuperäisen kaltaiseksi ja aidot kukat voidaan siten säästää.

EternityCalvin Klein

Huhtikuussa saatavana oleva Calvin Kleinin Eternity Summer (EDP 100 ml, 69,95 €) on raikas, kevyt ja virkistävä. Siinä tuoksuvat märät bambunlehdet, murskattu basilika, kullankeltainen mandariini, kielo, keskiyöllä kukkiva jasmiini, appelsiininkukka, orris-puu, ilmava myski ja inkiväärinjuuri. Miesten tuoksu vie mukanaan raikkaalla, maskuliinisella vihreällä tuoksuvivahteella, jota hallitsevat aromaattiset katajanmarjat ja klassinen sekoitus laventelia.

CKCalvin Kleiniltä on tulossa myös CK Summer 2008 (EDT 100ml, 48,30 €). Sitä kuvaillaan energiseksi, leikkisäksi, viileäksi, vesimäiseksi ja metsäiseksi. CK Summerissa on aluksi vesiputousmainen tuoksuvivahde, jossa on vesimelonia. Sydäntuoksu koostuu vesimintusta, kurkusta ja kardemummasta.

Kylie MinogueKylie Minogue

Kylie Minoguen uusin tuoksu Showtime (EDT 30 ml, 22 € )on saatavilla maaliskuussa. Tuoksu pyrkii tuomaan ilmaan ennen esityksen alkua vatsassa tuntuvan kihelmöinnin ja jännityksen tunnelman. Tuoksu on sekoitus naisellisuutta, lumoavuutta ja energisyyttä. Showtime on kukkaishedelmäinen tuoksu, jonka alkutuoksu on sekoitus metsämansikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa. Lisäksi siinä tuoksuvat ruusut, siniset freesiat, syreenit ja tiare-kukka ja makea lakritsa. Pohjatuoksussa on ruusupuun vivahteita, valkoista myskiä ja vaniljanekkua.

BelieveBritney Spears

Britney Spearsin Believe-tuoksu (EDP 30 ml, 39,50 €) haluaa viestittää sitä, että omiin unelmiin kannattaa uskoa, jotta ne toteutuvat. Believe on aistillinen, lämmin, herkkä ja naisellinen.  Tuoksu on mehukas sekoitus eksoottisia hedelmiä, pehmeitä kukkaistuoksuja ja aistillista meripihkaa.

DeseoJennifer Lopez

Jennifer Lopez kertoo uuden Deseo-tuoksunsa (EDP 30 ml, 37€) ideasta: ”Nimen on tarkoitus inspiroida ihmisiä, saada heidät uneksimaan, haluamaan elämältään enemmän, tekemään unelmistaan totta”. Tuoksussa tuoksuvat appelsiininkukka, jasmiini ja mimoosa, jotka sekoittuvat setripuuhun ja märästä maasta hohtavaan energiaan ja lämpöön. Deseo on pakattu hiomattoman timantin malliseen pulloon.

Teksti: Kirsi Pitkäranta

X