Valitse huulipuna horoskooppimerkin mukaan
Energisen väriset punat ovat erityisesti oinaan mieleen.
Horoskooppimerkit

Kirkasta punaista vai nudea? Horoskooppimerkkisi kertoo, mikä huulipuna sopii sinulle parhaiten

Kannattaako sinun valita huulipunasi sävyksi kirkas punainen vai hillitty nude? Vai olisiko sittenkin huulikiilto tai huulirasva enemmän sinun juttusi? Tee päätös horoskooppimerkkisi mukaan.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Yksi rakastaa hillittyjä sävyjä, toisen lempihuulipuna on dramaattinen musta. Listasimme, millaisia eri horoskooppimerkkien huulipunataipumukset ovat.

Oinas (20.3.–19.4.) haluaa energisen punan

Oinas rakastaa värejä, joissa on energiaa. Tuliset punaiset ja kirkkaat oranssit ovat erityisesti oinaan mieleen.

Härkä (20.4.–20.5.) uskaltaa säväyttää

Härkä on rohkea huulipunavalinnoissaan. Hän uskaltaa käyttää värejä, joita monet kavahtavat. Esimerkiksi sininen puna on täydellinen härälle.

Kaksonen (21.5.–20.6.) valitsee mieluummin huulirasvan

Kaksonen ei välitä villeistä sävyistä vaan haluaa luonnollisen lopputuloksen. Siksi pelkkä huulirasva on huulipunia enemmän kaksosen makuun.

Rapu (21.6.–22.7.) pelaa yleensä varman päälle

Rapu suosii huulipunissaan pehmeitä ja luonnollisia sävyjä. Kuitenkin villille tuulelle sattuessaan rapu saattaa maalata huulensa esimerkiksi intensiivisen pinkeiksi.

Leijona (23.7.–22.8.) valitsee voimakkaan mattapunan

Leijona ei ujostele – elämässä tai huulipunavalinnoissaan. Hän rakastaa näyttäviä mattapunia. Viininpunainen mattahuulipuna sopii leijonalle täydellisesti.

Neitsyt (23.8.–22.9.) haluaa dramatiikkaa huulilleen

Neitsyt suorastaan janoaa draamaa huulipunasävyjä valitessaan. Ja mikä olisikaan dramaattisempi kuin musta huulipuna? Se on neitsyen suosikki.

Vaaka (23.9.–22.10.) loihtii useasta sävystä omansa

Vaaka rakastaa tiimityötä. Siksi hän haluaa usein sekoitella juuri hänen huulilleen sopivan, viimeistellyn yhdistelmän huulipunapaletin eri sävyistä.

Skorpioni (23.10.–21.11.) ihastuu eksoottisiin sävyihin

Aistikkaan skorpionin meikkipussista löytyy läjä eksoottisen sävyisiä huulipunia. Silti toisinaan skorpionilla on kausia, jolloin huuliin eksyy ainoastaan huulirasva.

Jousimies (22.11.–20.12.) sivelee huulilleen hillittyjä punia

Jousimies ei välitä näyttävistä huulipunista, vaan haluaa hillittyä glamouria huulilleen. Nuden eri sävyt ovat jousimiehen suosikkeja.

Kauris (21.12.–19.1.) tahtoo huuliinsa kiiltoa

Kauris ei halua säväyttää punalla vaan kiillolla. Siksi kauris sivelee huulilleen punan sijaan erilaisia kevyitä huulikiiltoja.

Vesimies (20.1.–18.2.) on aina valmis testaamaan uusia sävyjä

Vesimiehellä ei ole yhtä luottohuulipunasävyä. Hän haluaa vaihdella huulipunansa sävyä ja testata kaikki mahdolliset uutuussävyt.

Kala (19.2.–19.3.) haluaa hoitavan huulipunan

Kala rakastaa huulipunia, joissa on jokin huulien terveyttä edistävä ainesosa. Esimerkiksi jojobaöljyä sisältävä, kosteuttava huulipuna on kalan mieleen.

Lähteet: SC, Vogue

X