Kauneus

Saako meikillä aikaan laminoidut kulmat kotioloissa? Testasimme laminointigeelin ja muut uudet kulmatuotteet – katso ennen ja jälkeen -kuvat

Miten kulmakarvoista saa näyttävät, luonnolliset ja ryhdikkäät? Testasimme neljä uutta kulmatuotetta kulmien laminointigeelistä kulmaväriin. Katso kuvista, miten eri tuotteet muuttivat kulmakarvojen ilmettä!

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Istock, Valmistajat

Tekevätkö laminointigeeli ja muut kulmatuotteet kulmista näyttävät? Testasimme!

Miten kulmakarvoista saa näyttävät, luonnolliset ja ryhdikkäät? Testasimme neljä uutta kulmatuotetta kulmien laminointigeelistä kulmaväriin. Katso kuvista, miten eri tuotteet muuttivat kulmakarvojen ilmettä!

Kauneushoitolassa tehtävä kulmien laminointi on tehokas tapa saada ohuimpiinkiin kulmiin tuuheutta ja näyttävyyttä. Mutta voiko uusilla kulmameikkituotteilla saada saman vaikutelman kotona?

Testasimme neljä uutta kulmameikkituotetta: laminointigeelin, joka lupaa samanlaisen lopputuloksen kuin kulmien laminointi, kaksi tuuheuttavaa kulmakarvageeliä sekä yhden vahamaisen kulmavärin. Lue, mikä tuotteista sai täydet pisteet ja katso kuvista, miten tuotteet muuttivat kulmakarvojen ilmettä!

By Raili Brow Pomade -kulmaväri: heille, jotka haluavat piirtää kulmansa

Kuvassa By Raili Brow Pomade -kulmaväri.

Lupaus

By Raili Brow Pomade -kulmavärin kerrotaan tekevän kulmakarvojen meikkaamisesta helppoa ja nopeaa. Lopputulokseksi luvataan luonnollinen, huoliteltu ja ryhdikäs.

Näin se toimi

Kulmaväri tulee pyöreänmuotoisessa purkissa ja on koostumukseltaan vahamainen, mutta ei tahmea. Koska kulmavärin mukana ei tule applikaattoria, tarvitaan tuotteen levittämiseen pieni meikkisivellin.

Kulmaväriä on helppo laittaa kulmakarvoihin, mutta tuote ei muotoile kulmia yhtä hyvin kuin kulmakarvageeli. Sävy Medium Brown on hyvin luonnollinen ja sointuu kulmieni väriin nätisti. Plussaa myös tuotteen riittoisuudesta!

Väri toimii mainiosti kulmien piirtämisessä ja ehostamisessa, mutta huomaan kaipaavani tuotteen kaveriksi kulmakarvageeliä, jolla saisin harjattua kulmat vielä haluttuun muotoon.

Pisteet: 9,5/10

Benefit Gimme Brow+ -kulmakarvageeli: tarkka levitettävä

Lupaus

Benefit Gimme Brow + on sävytetty kulmakarvageeli, joka tekee kulmista näyttävät ja täyteläiset. Lisäksi kulmakarvageeli sisältää kulmakarvoja tuuheuttavia mikrohiukkasia.

Näin se toimi

Tuotetta sivellään kulmiin purkin mukana tulevalla harjalla. Ohuen harjan avulla kulmageelin levittäminen onnistuu tarkasti ja siististi. Koska kulmageeli on sävytetty, se antaa kulmiin myös kivaa väriä. Samalla huomaan, että kulmani tuntuvat hieman tuuheammilta kuin aikaisemmin.

Odotin kulmageeliltä paljon, sillä kyseistä tuotetta on kehuttu paljon. Vaikka tulos on hyvä, olen hieman pettynyt, ettei kulmageeli tehnyt kulmakarvoistani niin näyttäviä kuin olisin halunnut.

Pisteet: 9/10

M2 Beauté Eyebrow Enhancer Color & Care -kulmakarvageeli: pigmenttinen ja näyttävä

Kuvassa M2 Beauté Eyebrow Enhancer Color & Care -kulmakarvageeli .

Lupaus

M2 Beauté Eyebrow Enhancer Color & Care  -kulmakarvageeli vahvistaa välittömästi kulmakarvoja, antaa niille lisää tuuheutta ja väriä. Geelin pitkäaikainen käyttö hoitaa ja lisää kulmakarvojen kasvua.

Näin se toimii

Tämän kulmakarvageelin harja on edellistä isompi, ja harjakset keräävät myös huomattavasti enemmän tuotetta. Levitys on silti melko helppoa, vaikka geelin sutimisessa saa olla huolellisempi. Muuten lopputuloksesta tulee herkästi suttuinen.

Huomaan heti, että kulmakarvageelin väri on todella pigmenttinen. Jo ensimmäisillä sipaisuilla kulmien ilme muuttuu paljon. Kun olen levittänyt tuotetta molempiin kulmiin, olen vaikuttunut lopputuloksesta. Kulmani ovat tuuheat ja näyttävät. Täydet pisteet heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

Kulmageelin pitkäaikaisia vaikutuksia on sen sijaan mahdoton kommentoida. Tuotetta tulisi käyttää useita viikkoja, jotta sen vaikutukset olisivat nähtävissä.

Pisteet: 10/10

GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmakarvageeli: nopea ja edullinen vaihtoehto kulmien laminoinnille

Kuvassa GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmakarvageeli.

Lupaus

GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmageelin sanotaan olevan nopea ja helppo vaihtoehto kulmien laminoinnille. Geeli ryhdistää ja kohottaa katsetta ja auttaa luomaan kulmille halutun muodon. Pitkäkestoinen lopputulos pysyy hyvin kulmissa.

Näin se toimii

Olen laminoinut kulmiani noin vuoden ajan, joten tämän kulmageelin testaamista odotin paljon. Tuote muistuttaa tavallista kulmageeliä, ja sen harjasosa ei juurikaan poikkea muista käyttämistäni tuotteista. Geeli on väriltään kirkasta, ja se on myös täysin hajusteeton.

Levittäessä laminointigeeliä pistän merkille, että kulmageeli on huomattavasti muita kulmameikkejä vahvempaa. Geeli muotoilee kulmia todella tehokkaasti – ikään kuin kulmiin levittäisi jämäkkää hiusgeeliä. Lopputulos ei ole kuitenkaan sotkuinen vaan hyvin luonnollinen.

Kulmakarvani ovat geelin jäljiltä ryhdikkäät, mutta eivät yhtä tuuheat kuin laminointikäsittelyn jälkeen. Tämän tuotteen plussa on kuitenkin se, että geeliä voidaan käyttää arkimeikin yhteydessä joka päivä tavallisen kulmageelin tavoin.

Laminointigeelin käyttöohjeissa suositellaan ensiksi kulmien värjäystä, jos omat kulmakarvat ovat vaaleat. Itse en värjännyt kulmiani ennen tuotteen testaamista, mutta uskon, että värjäyksen avulla lopputulos on vielä näyttävämpi. Nyt kulmieni väri jäi omaan makuuni hieman pliisuksi.

Pisteet: 9,5/10
X