Kauneus

Kylpyhuoneellinen aromaterapiaa

Teksti: Anna.fi

Thann & HarnnAasialainen kylpyhuonemaailma tuo aromaterapeuttisen piristysruiskeen päivään. Tule tutustumaan Thann & Harnnin eksoottiseen tuoksumaailmaan sekä kuulemaan mitä Ellit olivat tuotteista mieltä.

Virkistävän erilainen

Espoon Sellossa sijaitsevan Thann & Harnn -liikkeen toinen omistajapuoli Anne Vähäpassi kertoo Elleille aromaterapian salaisuuksista. Vähäpassi kuvaa kehon ja mielen tasapainon tärkeää suhdetta. ”Hyvä olo näkyy ulkoisessa olemuksessa ja hyvinvointi on panostuksen arvoinen asia.”

Thann & HArnnThann & Harnn on aasialaista kylpyläkulttuuria edustava kokonaisvaltainen yksikkö, joka tarjoaa day spa -hoitoja ihon ja mielen kirkastamiseksi. Aasialaisessa päivittäiskäytössä aromaterapeuttinen akseli on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Idean liikkeeseen syntyi, kun Vähäpassin mies kokeeneena Aasian-kaupan tekijänä törmäsi Bangkokissa mielenkiintoiseen ja uuteen konseptiin. Omistajapari innostui uudesta ideasta ja päätti perustaa oman liikkeen Suomeen.

Liike on osa ketjua, jonka filosofia perustuu vuosituhansien aikana keittyneeseen parannuskasviopin historiaan. Kiinalaiset osasivat hyödyntää kasvien lääkinnällisiä vaikutuksia jo 4500 eKr tietämillä. Egyptissä oivallettiin ensimmäisenä aromaattisten tuoksuöljyjen puhdistavat, parantavat, ihoa nuorentavat ja mieltä kohottavat ominaisuudet.

Hiuksen hienoa

Thann & HarnnThann & Harnnin jokaisen tuotteen ainekset ovat tarkasti harkittuja ja koostumus on hiuksen hienon yhtälön tulos. Näin Vähäpassi kertoo esimerkiksi Jasmine & Pomegrate Hand Cream käsivoiteen mielenkiintoisesta vaikutuksesta ja sisällöstä:

”Samalla, kun puhtaan eteerinen jasmiiniöljy tuoksuu kukkaiselta, se hoitaa käsien ihoa. Granaattiomenauute sisältää C-vitamiinia ja tanniineja, jotka vähentävät ihon laikkuja ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä.”

Jasmine käsivoiteen tuotantoprosessi kuulostaa varsin vaikuttavalta. ”Harnn Jasmine sarjassa käytettävät herkät jasmiinin kukat avautuvat öisin ja ne poimitaan tuoreltaan käsin.”

Liikkeen tuotteet ovat kahden nimiryhmän alla. Thann on luonnonmukainen ihon- ja hiustenhoitosarja moderneille miehille ja naisille. Sarjan kehittämisessä on hyödynnetty nykyaikaisinta yrttitiedettä ja luonnon omia öljyjä. Harnn on aasialaishenkinen, täysin luonnonmukainen kotikylpy- ja tuoksusarja, jossa yhdistyy perinteinen yrttilääketiede ja nykyaikaiset tuotantomenetelmät.  Tuotteissa on käytetty riisin ydinöljyä ja kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä.

Luonnonmukaisia luksushetkiä päivään

Thann & HArnnLuonnontuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kysyntä ja arvostus kasvavat hektisessä ja stressaavassa maailmassa. Aromaterapeuttiset tuotteet edesauttavat rentoutumista ja ennaltaehkäisevät stressiä. Vaihtoehtoinen aromaterapia on vakiintunut myös fyysisten kipujen että psyykkisten oireiden hoidossa.

”Stressin poistoon sopivat muun muassa laventeli, kurjenpolvi ja salvia. Näiden eteeristen öljyjen yhdistelmä on esimerkiksi Harnnin Comfort -kylpyöljyissä.”

Väsymyksen voi töissä tainnuttaa tuoksulampulla työpöydällä. ” Rosmariini ja sitruuna puolestaan virkistävät mieltä ja iho.”   

Vähäpassin mukaan konseptin filosofia on liikkeen kulmakivi. ”Kylpy- ja ihonhoitotuotteet on valmistettu luonnon raaka-aineista ja aidoista eteerisistä öljyistä. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai keinotekoisia hajusteita, ja ne on testattu ilman eläinkokeita.”

Rakkaudesta työhön ja laatuun

Yksityisyrittäjän elämä on Anne Vähäpassin mukaan haastavaa, mutta se palkitsee ahkeran puurtajan. ”Yrittäminen venymistä, suunnittelua, kehittämistä ja edellä mainittujen harkitun rohkeaa eteenpäinvientiä realiteetit tunnustaen.”  Yrittäjänainen on normaalia kunnianhimoisempia mitä työmäärään tulee, sillä molemmilla puolisoista on yhteisen liikkeen lisäksi toinen työ.

Vähäpassi paljastaa oman liikkeensä salaisuuden: ”Tarvitaan valmiutta kovaan ruohonjuurityöhön, hallittua riskinottokykyä sekä aitoa halua sitoutua omaan, potentiaaliseksi koettuun konseptiin.”.

Laadukkaalla aromaterapialla on kysyntää Vähäpassin mukaan ja liikkeessä riittää vipinää. Sellon lisäksi jokapäiväisestä eksotiikasta voi pian päästä nauttimaan lokakuun puolivälistä lähtien Lauttasaareen uudessa putiikissa. Kiireisimmät tilaavat tuotteensa Thann & Harnnin nettikaupasta. Kaikkea saippuoista, kylpysuolasta, shampoisiin vartalovoiteisiin, jalkahoitosarjoihin ja tuoksukynttilöihin postitetaan asiakkaille kotiin. Lahjakorit ovat yksi halutuimmista tilauksista ja joulun alla tahti nopeutuu selvästi.”

Lue lisää aromaterapiasta!

X