Kauneus

Laatua pikkurahalla! 10 meikkilöytöä, jotka eivät rasita kukkaroa

Ihon sävyn tasoitus, sipaisu punaa poskipäille ja raikas väri huulilla tuovat hehkua kasvoille. Hyviä meikkituotteita löytyy pikkurahalla. Valitsimme 10 edullista huippulöytöä.

Teksti:
Sini Kesänen
Kuvat:
Istock, valmistajat

Ihon sävyn tasoitus, sipaisu punaa poskipäille ja raikas väri huulilla tuovat hehkua kasvoille. Hyviä meikkituotteita löytyy pikkurahalla. Valitsimme 10 edullista huippulöytöä.

1. E.l.f-luomiväripaletti: maltillista ja säväyttävää

E.l.f Bite Size Eyeshadow -luomiväripaletissa on maltillisia matta- ja kimallesävyjä sekä säväyttämiseen upea sininen, 9 e. Neljä eri sävykokoelmaa, joissa toisiinsa sopivat lämpimät ruskeat, viileät ruskeat ja roosan sävyt.

2. Lumene-poskipuna: raikkaat rusoposket

Puuterimainen ja hoitava Lumene Natural Glow -poski­puna on helppo levittää. Levitä toinen kerros, jos haluat ­vahvemman värin, 16 e.

3. Essence-maskara: räpsyripset

Essence Lash Like a Boss Instant Lift & Curl -ripsivärin kaareva harja levittää väriä lyhyimpiinkin ripsiin ja tekee niistä pitkät ja kauniisti kaartuvat, 9,5 ml 5 e.

4. Maybelline-kulmakynä: ryhtiä kulmakarvoihin

Luonnollisten kulmien muotoiluun sopii Maybelline Express Brow Shaping -kulmakynä. Ohuella kynällä saa piirrettyä yksittäisiä karvoja täyttämään ja muotoilemaan kulmia, 8 e.

5. Labello-huuliöljy: hentoa sävyä

Labello Lip Oil -huuliöljy hoitaa huulia ja antaa sävyä sellaisenaan. Kokeile myös huulipunan alle levitettynä, jolloin se ehkäisee huulien kuivumista, 5,5 ml 7 e.

6. L’Oréal Paris -huulipuna: kyllä pysyy

L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte -huulipuna saa huulet näyttämään täyteläisiltä. Matta sävy kestää huulilla pitkään, 12,50 e.

7. Max Factor -seerumi: hohdokasta heleyttä

Max Factor Miracle Pure Skin-Illuminating -seerumissa on helmiä, jotka iholle levittyessään antavat nuorekasta hehkua iholle. Lisää seerumia meikin alle tai sekoita meikkivoiteeseen, 30 ml 24 e.

Uskalla kokeilla ja leikitellä meikillä. Jos et ole tyytyväinen tulokseen, pese meikki pois ja kokeile eri tavalla uudelleen.

X