Kauneus

Letti uudella tavalla! Katso videolta ohjeet rentoon juhlakampaukseen

Teksti:
Anna.fi

Kyllästyttääkö tavallinen letti, mutta taidot eivät riitä ranskalaiseen letitykseen? Katso video ja opettele muutama pikkukikka, joilla saat lettikampaukseen ryhtiä, kestävyyttä ja kauniin muodon. Koristeltuna kampaus sopii myös juhliin.

Letti uudella tavalla! Katso videolta ohjeet rentoon juhlakampaukseen

Katso myös: Volyymiä hiuksiin suoristusraudalla – Katso video!

Näin onnistut lettikampauksessa

1. Jos hiukset ovat hyvin ohuet ja lyhyet, yksi poninhäntä riittää. Hyvin paksuihin ja pitkiin hiuksiin voi tehdä vaikka neljä päällekkäistä poninhäntää. Ne tuovat kampaukseen ryhdikkään muodon ja estävät lettiä valahtamasta päivän mittaan.

2. Hyvin liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin kannattaa suihkia todella runsaasti suolasuihketta. Se tekee hiuksista sopivan karheat, kuin merellä vietetyn rantapäivän jälkeen.

3. Viimeistele kampaus kevyellä hiuskiinteellä tai suihki pintaan märkälakkaa, jos haluat trendikkään märän pinnan.

4. Kampauksen voi viimeistellä juhlavaksi lisäämällä väleihin helmiä tai kukkia tai letittämällä mukaan silkkinauhaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Vinkit antoi kampaaja Sanni Syd

Tuotevinkit

Lettikampauksen tuotevinkit

1. Paul Mitchell Dry Wash on hienojakoinen ja väritön kuivasampoo, jota voi suihkia raikastamaan hiuksia ja kohottamaan tyveä, 252 ml noin 29 e.

2. Tämän lookin avaintuote on suolasuihke, jota saa annostella reilusti. Four Reasons -sarjan Black Edition Maui Beach Spray tekee hyvän pohjan lettien, nutturoiden ja poninhäntien alle, 200 ml noin 14,90 e.

3. Jos haluat lettiin märän pinnan, kokeile märkälakkaa. Sellainen on esimerkiksi Tigi Bed Head Maxxed-Out, 236 ml noin 21,20 e.

4. Kevyt hiuskiinne viimeistelee kokonaisuuden. Four Reasons Black Edition Finishing Spray kiinnittää napakasti mutta harjautuu tarvittaessa pois, 300 ml 14,90 e.

5. Koristele kampaus juhlavaksi kukkasilla. Ninjan kukat kiinnitetään kuin rintaneula, 3,50 e/kpl.

Lue lisää:

Kestävät kiharat – Kuvalliset ohjeet seitsemään erilaiseen kiharaan
3 x helppo juhlakampaus Näin syntyvät helpot lainekiharat – Katso video!

Video: Mirva Kakko Tuotanto: Anni Nissi Hiukset: Sanni Syd Meikki: Emma Jokelainen Malli: Anniina/Brand Musiikki: Tuomas Ahva Toppi: Monki

Anni Nissi

Olen Helsingissä asuva vapaa toimittaja Kannuksesta, Keski-Pohjanmaalta. Seuraan kauneusmaailman ilmiöitä ja kirjoitan niistä Ellien lisäksi Annaan, Kotilieteen ja useisiin muihin aikakauslehtiin. Etsin jatkuvasti täydellistä poskipunaa ja heleän ihon salaisuutta.

Sanni Syd

Olen Helsingissä asuva kampaaja. Työskentelen Loisto-kampaamossa ja freelancerinä. Intohimoni on muoti! Teen liiketyön lisäksi muotikuvauksia ja näytöksiä. Matkustelen ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle muotiviikkojen ja kansainvälisten brändien näytöksiä tehden. Työni on enemmänkin elämäntapani.

X