Kauneus

Meikkaajien luottotuotteet

Teksti: Anna.fi

Neljä huippumeikkaajaa paljastaa, mitkä kosmetiikkatuotteet ovat heillä aina mukana.

Mariela Sarkima

Mariela SarkimaToo Faced Invisible Pressed Powder

Tässä kivipuuterissa on kermainen koostumus.  Se ei kerry kasvojen juonteisiin, joten  sitä voi käyttää huoletta myös silmien alla peittämässä tummuutta. Puuteria voi tilata ruotsalaisesta nettikaupasta eleven.se.

Chanel Bronze Universel

Aurinkopuuteri tuo hehkua iholle.  Chanelin voidemainen aurinkopuuteri levittyy hyvin. Kesällä sen voi laittaa suoraan päivettyneelle iholla ja syksyllä meikkipohjan päälle.

Lumene Red Neutralizer

Peiteaineen koostumus on riittävän vahamainen ja se pysyy hyvin iholla. Sillä saa tehokkaasti peitettyä sekä punoituksen että pienet näpyt. Peiteaineen sävy sopii todella monelle.

Mariela Sarkima on ollut mukana tehtäväkoordinaattorina Suomen Huippumalli haussa –ohjelmassa. Hän on kirjoittanut Make Up Bible – ja Hair Bible -oppaat.

 

Jenny Jansson

jenny JanssonDermalogica Multivitamin Thermafoliant  -kasvojenkuorinta

Parhaan meikin saa, kun iho on hehkeä.  Dermalogican kuorinta sopii myös kuivalle ja herkälle iholle, sillä se on hyvin hellävarainen mutta samalla tehokas.

Estée Lauder Double Wear -peitevoide sävy 07 Warm Light

Peitevoide on ohut, mutta silti peittävä. Sitä voi levittää isommallekin alueelle kasvoille ja lisätä päivän mittaan. Se ei välttämättä kaipaa edes puuteria päälle.

MAC-huulipuna sävy Russian Red

Tyylikäs puna kruunaa meikin Tämä on täydellinen punaisen sävy.  Puna pysyy mutta ei kuivata huulia.

Jenny Jansson on tehnyt paljon muotinäytöksiä, muotikuvauksia ja kosmetiikkamainoksia muunmuasa Lumenelle.

 

Riia Koivisto

Riia KoivistoClarins Beauty Flash Balm

Tämä on ehdoton tuote meikkivoiteen alle. Se heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden kanssa eikä rullaudu pois iholta.

Bobby Brownin voidemainen poskipuna

Käytän meikissä voidemaista poskipunaa, koska silloin iholle ei tule montaa puuterimaista kerrosta. Bobby Brownin lisäksi voisin mainita myös Stilan, Lumenen ja Revlonin.  Voidemaista poskipuna  voi käyttää myös huulilla tai luomilla.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Tämä tuote kulkee aina mukanani. Se toimii huulikiiltona ja -voiteena. Sillä voi hoitaa myös kuivat kädet.

Riia Koivisto kirjoittaa kosmetiikasta Kaikki kauneudesta –nettisaitilla ja on kuvannut kauneuskoulu-videoita meikkaustöiden ohella.

 

Tintti Alanko

Tintti AlankoOriflame Giordani Gold Jewel -huulipuna sävy Dasky Nude

Tällä saa täydellisen nude-sävyn huuliin ja se toimii lähes kaikilla. Huulipunaa voi käyttää myös voidemaisena poskipunana.

Max Factor False Lash Effect maskara

Maskara levittyy pehmeästi ripsiin, ja  jo muutama kerros  voi kasvattaa ripset superpitkiksi.  Tämä on paras markettimaskara markkinoilla.

MAC Veluxe Pearlfusion Shadow 5 värin luomipaletti

Paletin sävyt ovat vastustamattomia, kauniin helmiäisiä. Hienointa on täysin erilainen koostumus, luomivärit levittyvät kuten voidemaiset  luomivärit vaikka ne ovatkin puuterimaisia.

Tintti Alanko tekee usein meikkejä mm. Annan kansi- ja muotikuvauksiin.

 

Mitkä ovat sinun must have -meikkituotteesi? Kerro kommenttiosiossa!

X