Kauneus

Miss Suomi finalistit 2008 – Äänestä suosikkisi!

Teksti: Anna.fi

Miss Suomi 2008Miss Suomi 2008 -tittelistä kisaa tänäkin vuonna kymmenen finalistia. Uusi Miss Suomi valitaan kymmenikön joukosta loppukilpailussa 3. helmikuuta.

Kenestä valitaan vuoden 2008 Miss Suomi? Tutustu finalisteihin ja äänestä omaa suosikkiasi!

 

1. Satu Tuomisto

Satu Tuomisto

Myyjä, 21v, Akaa
Mitat: 175 / 59 / 91-64-94

Satu Tuomisto on Akaan tyttöjä, tarkemmin sanottuna Viialasta.

Satu ei koe olevansa kovin kilpailuhenkinen. Kisaan hän osallistuu, sillä uskoo täyttävänsä missille asetetut kriteerit ja uskoo mahdollisuuksiinsa pärjätä kilpailussa. ”Tällaisista kisoista ei ole koskaan haittaa”. Lavat ovat tuttuja mallintöistä ja esiintyminen on Satulle rakasta. Valtteinaan hän pitää esiintymistään ja ruskeita silmiään.

Kaupan alalla Satu näkee tulevaisuuden: kauppa se on joka kannattaa. Hän opiskelee kaupan alan esimiestutkintoa oppisopimuksella Ideaparkissa ja Lacosten paitapinot pysyvät Satun jämäkällä otteella standardien mukaisissa pinoissa.

2. Hanna-Maria Manner

Hanna-Maria Manner

Opiskelija, 19v, Virrat
Mitat: 174 / 49,5 / 86-61-86

Hanna-Maria opiskelee tällä hetkellä kosmetologiksi. Harrastuksia mm. ratsastus ja aiemmin hän on käynyt myös laulutunneilla. Hänellä on myös seitsemän vuoden tausta yleisurheilussa.

Kielitaito suomi ja englanti.

Hanna-Maria on aiemmin ollut mukana Miss Suomi -semissä ja voittanut Model 2007 -kisan.

3. Jenna Konkola

Jenna Konkola

Opiskelija, 18v, Helsinki
Mitat: 174 / 62 / 92-70-91

Jenna on Helsinkiläinen donitsimyyjä ja opiskelija. Hänen mottonsa kuuluu: ”Elä jokainen päivä kerrallaan, sillä jokainen on uusi päivä”

Tuttuja lajeja ovat muun muassa judo ja telinevoimistelu. Hän on edustanut Suomea nuorten maajoukkueessa koripallossa ja toiminut koulussa luottamustehtävissä.

”Olen aina halunnut mukaan missikisoihin, katsoin jo pienenä mummin kanssa kisoja”, kertoo Jenna.

4. Susanna Mustajärvi

Susanna Mustajärvi

Opiskelija, 19v, Tampere
Mitat: 172 / 57.5 / 90-64-90

Tamperelainen Susanna Mustajärvi 19-v. on  kansainvälisen taustan omaava abiturientti. Hän on ollut 16-vuotiaana vaihto-oppilaana Meksikossa. Niinpä neito puuhukin  englannin, ruotsin ja saksan lisäksi sujuvaa espanjaa.

Parhaimpana puolenaan Susanna pitää silmiään ja kansainvälisiin kisoihin ja töiden hankintaan hän etsisi itse  aktiivisesti sponsoreita. Yhtenä merkittävimpänä tapahtumana hän pitää siskonsa lapsen syntymää.

Kilpailukokemusta Susannalta löytyy viime vuoden Miss Suomi osakilpailuista.

5. Johanna Ahlbäck

Johanna Ahlbäck

Myyjä, 19v, Parainen
Mitat: 169 / 57,5 / 93-66-94

Suomenruotsalainen Johanna Ahlbäck 19-v. opiskelee matkailuvirkailijaksi ja aikoo alalle tosissaan. Kielitaito tällä erittäin näyttävällä neidolla on vakuuttava.

Hän puhuu englannin ja ruotsin lisäksi jonkin verran italiaa, espanjaa ja saksaa. Kilpailukokemusta neidolle on kertynyt 4 osakilpailun verran ja jos menestystä tulisi Miss Suomi- kisassa, panostus kansainvälisiin kisoihin olisi itsestäänselvyys

Tällä hetkellä Johanna työskentelee vaateliikkeessä myyjänä.

6. Katariina Orimus

Katariina Orimus

Opiskelija, 20v, Tampere
Mitat: 171 / 56 / 91-67-93

Katariina Orimus tulee kilpailuun Tampereelta.

Missikisoissa Katariina on pyörähdellyt kolmesti: hän on hallitseva Miss Tampere Open –kisan perintöprinsessa ja kaksi Miss Suomi –osakilpailua siivittivät Katariinan tietä Miss Suomi –finaaliin.

Kauneuskilpailuissa Katariina haluaa aina katsoa, miten pitkälle omat rahkeet riittävät. Miss Suomi –kisa on tähän asti sujunut Katariinalta liiemmin jännittämättä, eikä poseeraaminen bikineissä arvelluta häntä: ”Kesällä rannalla saattaa olla 200 ihmistä, ja olenhan minä sielläkin bikineissä!”.

Katariinan mukaan Miss Suomi on hyvä esimerkki nuorille naisille ja edustaa Suomea hyvällä maineella kansainvälisissä kilpailuissa.

7. Hanna Virkki

Hanna Virkki

Opiskelija, 20v, Tuusula
Mitat: 173 / 58 / 92-67-93

Hanna Virkki on tuusulalainen, tarkemmin sanottuna rusutjärveläinen graafisen suunnittelun opiskelija. Hannaa voikin tulevaisuudessa pyytää suunnittelemaan erilaisten kirjallisten julkaisujen ulkoasua. Ammattiinsa Hanna opiskelee kotimaisemissaan Tuusulassa.

Miss Suomi –kisan 12 parhaan joukkoon pääsemistä Hanna pitää elämänsä yhtenä hienoimmista mahdollisuuksista. Miss Suomi on Hannan ensimmäinen kilpailu.

Hannan mielestä Miss Suomi on nuori, älykäs, menestyvä ja kaunis nainen.

8. Mariel Mettälä

Mariel Mettälä

Postinjakaja, 22v, Tampere
Mitat: 174 / 56 / 89-64-92

Marielin harrastuksia ovat tanssi, pilates ja salilla käynti. Talvella hän lautailee ja kesällä tekee mitä milloinkin. Perhepiiristä löytyy kaksi isoveljeä ja pikkusisko sekä tietenkin isä ja äiti. Mariel opiskelee itsekseen ravintoterapiaa ja hänen tulevaisuuden haaveensa onkin olla ravintoterapeutti.

Mariel on edustanut Suomea Miss Bikinissä Shangaissa ja Miss Hawaian Tropic -kisassa Las Vegasissa. Kielitaito suomi ja englanti.

9. Åsa Rehnstrand

Åsa Rehnstrand

Opiskelija, 19v, Porvoo
Mitat: 175 / 59 / 93-67-91

Helmikuussa syntynyt Åsa on horoskoopiltaan Vesimies. Hän harrastaa monipuolisesti urheilua ja omaa taustan kilpapyöräilijänä. Åsa opiskelee matkailualaa. Hän onkin matkustellut paljon ja tahtoisi seuraavaksi matkustaa Thaimaahan.

Åsa on osallistunut tätä ennen useihin eri missikisoihin, joista saavutuksina mm. Hymytyttö 07 sekä Pitsimissin perintöprinsessa. Pitää kisaamisesta erittäin paljon ja haluaisi edustaa suomen kansainvälisissä kisoissa, joihin kehittäisi itseään vielä lisää kielitaidon ja kropan osalta.

Miss Suomi edustaa Åsa mielestä kauneutta, hyvinvointia ja esikuvaa lapsille.

10. Jaana Taanila

Jaana Taanila

Opiskelija, 18v, Haukipudas
Mitat: 177 / 54,5 / 85-61-90

Uumajassa, Ruotsissa syntyneellä Jaana Taanilalla on 18 vuoden iästään huolimatta paljon kokemusta muotinäytöksistä ja misseilystä. Hän sijoittui toiseksi perintöprinsessaksi  Aurinkotyttö- kisassa v. 2005.

Osakilpailuvoittoja Miss Suomi-kisassa kertyi jo 15-vuotiaana. Lisäksi hän on osallistunut Suomen Neito – sekä Model kisoihin.

Parhaimpina puolinaan Jaana pitää eksoottisia kasvonpiirteitään ja 177cm pituuttaan. Hän toivoo saavansa  lisää mallintöitä ja pääsevänsä edustamaan Suomea kansainvälisiin kisoihin.

 

Lue lisää

Mitä mieltä olet missikisoista? Kerro mielipiteesi!

 

Missit 2008

 

 

 

 

 

Kuka on sinun suosikkisi?

Katso tilanne vastaamatta

X