Kauneus

Missä kohtaa sinulla on tatuointi? Tämän tatuointisi paikka paljastaa persoonastasi

Varmasti melkein jokainen tatuoitu on joskus saanut vastata kysymykseen siitä, mikä tarina tatuointiin liittyy. Useimmiten tuo tarina kertoo jotain tatuoidun elämästä ja hänen luonteestaan. Kuitenkin jo pelkkä tatuoinnin paikka saattaa paljastaa jotain kantajastaan.
21.11.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Missä tatuointisi sijaitsee? Lue alta, mitä se paljastaa luonteestasi.

Olkapäässä tai käsivarressa

Sinä olet yhteisöllinen ja perinteinen. Tykkäät siitä, että voit halutessasi peittää tatuoinnin ja toisinaan jopa korostaa sitä pukeutumisellasi. Jos tatuointisi on pieni, olet varovainen, mutta sinussa on myös villi puoli. Jos taas tatuoinnillasi on runsaasti kokoa, olet ihminen, joka ei stressaa ja huolehdi tulevasta.

Ranteessa

Sinä olet herkkä ja ajattelevainen. Tatuoinnillasi on sinulle erityinen merkitys. Se ei ole sinulle vain kiva kuva. Tatuointi saattaa olla ranteessasi muistuttamassa sinua esimerkiksi kokemistasi vaikeuksista, joista olet selvinnyt voittajana.

Kädessä tai sormessa

Sinä olet ytimekäs ja uskalias. Sormissa tai kädessä tatuointiin ei ole rajattomasti tilaa, joten joudut valitsemaan kuvaan vain olennaisen. Et ole lainkaan vanhanaikainen. Koet, että ei ole olemassa tilanteita, joissa sinun olisi peitettävä tatuointisi. Siksi olet valinnut ottavasi tatuoinnin niin näyttävälle paikalle.

Kyljessä

Sinä olet itsevarma ja kotona omassa kehossasi. Luultavasti nautit kesäisin bikineissä kulkemisesta ja tatuointisi esittelemisestä. Olet sitkeä, urhea ja rohkea – kylkitatuoinnin ottaminen nimittäin sattuu sen verran, että ilman näitä ominaisuuksia et kyseiseen kohtaan luultavasti olisi kyennyt tatuointia ottamaan.

Kaulassa

Olet avoin, vahva ja viisas. Tatuointisi huomataan helposti, ja olet itsekin asiasta tietoinen. Ihmisten katseet tai heidän kysymyksensä eivät haittaa sinua. Päinvastoin: avoimena ihmisenä tykkäät siitä, jos tatuointisi takia pääset keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa.

Niskassa tai korvan takana

Olet vapaa ja arvoituksellinen sielu. Haluat, että voit salamannopeasti peittää tai paljastaa tatuointisi oman mielesi mukaan. Vaikka et näe tatuointiasi usein ja se saattaa olla hyvin pieni, sillä on sinulle hyvin tärkeä merkitys.

Korvassa

Olet iloinen ja luova. Tatuointisi julistaa iloasi siitä, että saat ilmaista itseäsi vapaasti. Olet lämminsydäminen ja hippimäinen maailmanparantaja, joka on onnellinen tekemistään valinnoista sekä ihmisistä ja asioista ympärillään.

Selässä

Sinä olet aistikas ja visuaalinen. Luultavasti tatuoinnin kaunis ulkonäkö onkin sinulle vielä tatuoinnin tarinaakin tärkeämpi. Jos tatuointisi on alaselässä, olet rempseä ja vahva. Et ota itseesi, vaikka joku alkaisikin veisata vanhaa virttä alaselkätatuointien mauttomuudesta. Sinun kehosi on sinun asiasi, etkä sinä suostu häpeämään sitä.

Rinnassa

Olet romanttinen ja rakastava. On hyvin todennäköistä, että rintaasi tatuoitu kuva symboloi jotain sinulle hyvin rakasta henkilöä tai henkilöitä.

Naamassa

Olet voimakas persoona, joka ei pelkää olla huomion keskipisteenä. Sinusta löytyy aimo annos kapinallista ja toimitkin usein yhteiskunnan normien vastaisesti. Kun teet asioita, päällimmäinen ajatuksesi ei ole, mitä muut sinusta ajattelevat. Luotat itseesi ja pärjäämiseesi sekä uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Sääressä, nilkassa tai jalkapöydässä

Olet salaperäinen ja hillitty. Saatat olla myös hieman ujo. Haluat päättää, kenelle paljastat itsesi – ja tatuointisi. Siksi tatuointisi on paikassa, johon katse ei kiinnity ensimmäiseksi ja joka on helppo peittää niin halutessa. Mikäli tatuointisi on säären etuosan sijaan pohkeessa, olet urheilullinen.

Reidessä

Olet maltillinen ja trendikäs. Vaikka sinussa on pieni ripaus kapinallista, haluat näyttää tuon puolesi tyylikkäästi ja vain valituille. Et halua revitellä tatuoinnillasi vaan piilottaa sen suurimman osan ajasta.

Lähteet: Buzzle, Curious Mind Magazine, Higher Perspective, The Daily Starter

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *